НАЧАЛО Алткойни

$3 милиарда влизат в пазарната капитализация на XRP

септември 21, 2022 18:20 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
$3 милиарда влизат в пазарната капитализация на XRP

На 21 септември XRP запази силата си и се закрепи над зоната на съпротива от $0.40, за разлика от Биткойн (BTC) и повечето алткойни, които сега се сблъскват със значителни препятствия.

Сега цената на XRP консолидира печалбите си и е възможно да има ново покачване към нивото от $0.425. Забележително е, че дигиталният актив води в класацията на 100-те най-големи монети на пазара на криптовалути по отношение на печалбите, като през последните 24 часа цената се е повишила с 6.7% и се търгува на ниво от $0.404, според данни на CoinMarketCap.

Нещо повече, цената на XRP се повиши с 19.6% през последната седмица; въпреки мечите пазарни настроения в сектора, токенът също така води по печалби на пазара от 100-те най-големи криптовалути през предходните седем дни, като за това време добави над $3.3 милиарда към пазарната си капитализация, изкачвайки се от $16.7 милиарда на 14 септември до $20.03 милиарда на 21 септември.

Бичи импулс на XRP

Цената на XRP се е възстановила от последния спад и в момента се търгува с бичи импулс. Биковете се стремят да пробият съпротивата от $0.4215 и ако успеят, XRP може потенциално да се насочи към близкия връх на $0.48 в обозримо бъдеще.

Въпреки това, в резултат на очевидния спад на покупателната активност, мечките потенциално могат да се завърнат в близко бъдеще. Както бе съобщено, към 12 септември най-големите притежатели на XRP контролират почти три четвърти, около 73% от всички токени в обращение, докато 20-те най-големи притежатели представляват 75.35% от предлагането.


ПРОЧЕТИ ОЩE: Какво да очакваме след хард форкът на Cardano?


Интересно е, че крипто общността CoinMarketCap също прогнозира, че XRP ще се търгува на средна стойност от $0.49 до края на септември 2022 г., което дава на токена бичи перспективи въпреки продължаващите правни противоречия около Ripple.

Съдебният процес срещу Ripple продължава

Междувременно, докато съдебният процес с участието на Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) и Ripple Labs продължава, блокчейн компанията представи нови аргументи в молба, с която иска да отхвърли иска, подаден през уикенда.

По-специално, Ripple твърди, че издадените от нея XRP токени не могат да се считат за ценни книжа, тъй като няма “инвестиционен договор”, който да дава права на инвеститорите или да ги задължава да действат в техен интерес.

Въпреки съдебното дело блокчейн компанията се присъединява към усилията за по-зелено бъдеще, заедно със стотици други предприятия, като на 20 септември Ripple обяви, че е подписала Climate Pledge, присъединявайки се по този начин към повече от 375 други предприятия, които се ангажират да постигнат нетни нулеви въглеродни емисии до 2040 г., за да създадат по-устойчиво бъдеще.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Какво казва Google Bard за AIDoge, RenQ Finance и Tradecurve?

Предвиждането на бъдещето на дадена криптовалута може да бъде трудна, почти невъзможна задача и много опитни инвеститори се затрудняват да решат с какво да диверсифицират.

юни 6, 2023 19:00 4 мин. четене

Етериум: Огромни движения на ETH на фона на крипто разпродажбата

В момента китовете наблюдават значително събитие на разпродажба на крипто пазарите, което доведе до внезапно движение на стотици хиляди Етериум (ETH).

юни 6, 2023 18:30 1 мин. четене

ChatGPT направи тази ШОКИРАЩА ценова прогноза за 2023 г.

ChatGPT е най-популярната тема в България през последния месец и макар да се появи в нашата страна една идея по-късно от САЩ, то със сигурност компаниите започват да следят изкуствения интелект и да правят своите нововъведения спрямо него.

юни 6, 2023 17:50 5 мин. четене

Бета тестерите на Avorak AI обявиха големи печалби при търговията с Polygon (MATIC)

На бързо развиващата се сцена за крипто търговия търсенето на точни и печеливши инвестиционни стратегии винаги е било основен приоритет.

юни 6, 2023 16:49 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.