НАЧАЛО Други

Trezor ще произвеждат собствени силициеви чипове – каква искат да постигнат?

март 1, 2023 22:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Trezor ще произвеждат собствени силициеви чипове – каква искат да постигнат?

Trezor, известен производител на крипто портфейли се сблъска с трудности при удовлетворяването на голямото търсене на своите популярни хардуерни портфейли поради недостиг на чипове.

За да се справи с това предизвикателство, компанията планира да намали зависимостта си от доставчици от трети страни и да ускори цикъла на доставки, като произвежда свои собствени чипове.

Тъй като употребата на криптовалути продължава да нараства, значението и търсенето на силициеви чипове за хардуерните портфейли за криптовалути ще стане още по-голямо.

През последните години се наблюдава рязко нарастване на търсенето на този тип портфейли и предприятията инвестират значителни средства в разработването на усъвършенствани силициеви чипове, които могат да осигурят повишена сигурност и функции.

Trezor разкри, че ще започне да произвежда своите чипове, за да направи цикъла на доставка на хардуерни портфейли по-ефективен.

Компанията е изградила авангардно съоръжение за производство на чипове, за да подпомогне производствените си усилия. Тя ще ги използва в последния си водещ продукт – Trezor Model T, за да подобри неговата производителност и сигурност, както и да предостави на клиентите по-добро потребителско изживяване.

Значението на силициевите чипове при съображенията за сигурност в бързо развиващия се свят на криптовалутите е от първостепенно значение. Тъй като стойността на дигиталните активи продължава да расте, нараства и рискът от кражби и измами.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Изключителна възможност: Милиардер споделя новия си инвестиционен фокус


За да се противопоставят на тези рискове, много инвеститори използват хардуерни крипто портфейли – физически устройства, създадени за съхранение на частни ключове, необходими за достъп до криптоактивите и тяхното управление.

В тези устройства се използват силициевите чипове, които позволяват сигурно съхранение на ключове, проверка на транзакции, удостоверяване на автентичността на потребителите и актуализации на фърмуера. С помощта на хардуерно и софтуерно криптиране силициевите чипове могат да защитят частните ключове от неоторизиран достъп и кражба.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Емитирането на USDT продължава с пълна сила: Подкрепа за DeFi?

Tether наскоро издаде USDT на стойност $1 милиарда в мрежата TRON, добавяйки ги към $4-те милиарда в USDT, които натрупа през последната седмица.

март 21, 2023 17:00 2 мин. четене

OKX разкри нов доклад за резервите си

OKX, глобална крипто борса, публикува своя пети доклад за доказателство на резервите (PoR) като част от усилията си за повишаване на прозрачността в индустрията.

март 21, 2023 15:00 1 мин. четене

Робърт Кийосаки предупреждава за системна инфлация в САЩ

Авторът на бестселъра за лични финанси “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки отправи предупреждение за състоянието на инфлацията в САЩ, критикувайки властите, че не представят точно ситуацията.

март 20, 2023 20:00 2 мин. четене

Salesforce и Polygon въвеждат програма за лоялност, базирана на NFT

Salesforce, водещата Customer relationship management (CRM) платформа в света, обедини усилията си с Polygon, блокчейн от втори слой, за да разработи система за възнаграждения, базирана на NFT.

март 20, 2023 17:00 2 мин. четене