Home

Биткойн: Какво може да даде тласък на актива?

08.10.2022 19:49 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Какво може да даде тласък на актива?

Инвеститорът от "Shark Tank" - Кевин О'Лиъри смята, че има нещо, което пречи на Биткойн (BTC) да излезе от сегашния си диапазон на търгуване.

В ново интервю с главния изпълнителен директор на Circle – Джереми Алаир, О’Лиъри казва, че приток на институционалния капитал на крипто пазарите може да се реализира ако бъде подкрепен от американските политици. Това може да предизвика и пробив на Биткойн.

Също вярвам в това – просто да се направи регулация на стабилните монети… Това е най-лесната стъпка, но също така ще даде сигнал на останалата част от крипто пазара, най-вече на пазара на институционални инвеститори.

Всъщност вярвам и в друго нещо, но това е спекулация. Ако се направи регулация само със стабилните монети , би увеличило стойността на много различни позиции, които имам, включително и на Биткойн.

[…]никога няма да излезнем от диапазона $17,000 – $22,000 ако не получим институционална подкрепа. BTC просто ще седи там завинаги.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува около $19,500.

О’Лиъри също така смята, че започва да вижда признаци, че Биткойн губи инерцията си по отношение на приемането.

На този пазар вече има умора. Липсва и приемане, липсват и портфейли. Има липса на много неща и това наистина излиза на преден план сега.

Цялото интервю може да изгледате тук:

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Големи количества Биткойн отиват към борсите – каква е причината?

Напоследък се наблюдава ръст на Биткойн наличноститена борсите, като по данни на Glassnode през последния месец на борсите са прехвърлени около 64,000 BTC, което се равнява на около $4.1 милиарда.

19.07.2024 11:30 1мин. четене

Биткойн: Ще бъде ли обявен от Тръмп за стратегически резерв на САЩ?

Говори се, че бившият президент и настоящ кандидат за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп ще обяви Биткойн за „стратегически резервен актив“ на крипто конференция в Нашвил по-късно този месец. Този потенциален ход може да отбележи значителна промяна във финансовата стратегия на САЩ.

19.07.2024 10:00 2мин. четене

Приключи ли корекцията в цената на Биткойн?

Крипто стратег, който точно прогнозира корекцията преди халвинга, сега смята, че BTC навлиза във възходящ тренд.

19.07.2024 9:30 1мин. четене

Биткойн ще достигне $110,000 при следващото голямо рали

Очаква се водещата криптовалута да достигне $110,000 при следващото си голямо рали въпреки продължаващите опасения за тенденцията на „по-ниски върхове и по-ниски дъна“ на BTC графиката.

19.07.2024 8:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.