НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Какво може да даде тласък на актива?

октомври 8, 2022 19:49 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Какво може да даде тласък на актива?

Инвеститорът от "Shark Tank" - Кевин О'Лиъри смята, че има нещо, което пречи на Биткойн (BTC) да излезе от сегашния си диапазон на търгуване.

В ново интервю с главния изпълнителен директор на Circle – Джереми Алаир, О’Лиъри казва, че приток на институционалния капитал на крипто пазарите може да се реализира ако бъде подкрепен от американските политици. Това може да предизвика и пробив на Биткойн.

Също вярвам в това – просто да се направи регулация на стабилните монети… Това е най-лесната стъпка, но също така ще даде сигнал на останалата част от крипто пазара, най-вече на пазара на институционални инвеститори.

Всъщност вярвам и в друго нещо, но това е спекулация. Ако се направи регулация само със стабилните монети , би увеличило стойността на много различни позиции, които имам, включително и на Биткойн.

[…]никога няма да излезнем от диапазона $17,000 – $22,000 ако не получим институционална подкрепа. BTC просто ще седи там завинаги.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува около $19,500.

О’Лиъри също така смята, че започва да вижда признаци, че Биткойн губи инерцията си по отношение на приемането.

На този пазар вече има умора. Липсва и приемане, липсват и портфейли. Има липса на много неща и това наистина излиза на преден план сега.

Цялото интервю може да изгледате тук:

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Русия засилва натиска си в копаенето на криптовалути

Докато инвеститорите скърбят за загубата от инвестираните от тях средства, миньорите на Биткойн (BTC) се борят да оцелеят. В резултат на това цената на BTC продължи да пада дори при нарастващите разходи за електроенергия, използвана за добив на актива. Въпреки това много миньори от Русия имат желание да придобият съоръжения за добив.

декември 4, 2022 22:05 1 мин. четене

Очакванията за цената на Биткойн (BTC) са все по-ниски

Неотдавнашно проучване показва, че общественото възприятие за бъдещата стойност на Биткойн е по-песимистично след срива на FTX.

декември 4, 2022 21:11 1 мин. четене

Ето кои са топ транзакциите на крипто китовете през изминалата седмица

През изминалата седмица станахме свиделите на не малко транзакции на крипто китове. Общата им стойност е над $3 милиарда, а Binance са помогнали за осъществяването на около 80% от тях.

декември 4, 2022 17:55 1 мин. четене

„Купувайте Биткойн“, препоръчва изследовател от Харвард на централните банки

Изследовател по икономика от Харвард публикува нов работен документ, в който препоръчва на централните банки по света да започнат да купуват Биткойн.

декември 4, 2022 10:05 1 мин. четене