НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн потенциално се подготвя за възход спрямо Биткойн

септември 8, 2023 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн потенциално се подготвя за възход спрямо Биткойн

Майкъл ван де Поуп, крипто търговец и анализатор, смята, че блокчейн мрежата Chainlink (LINK) може да преживее възход спрямо Биткойн (BTC).

Въпреки че се връща към долната граница на търговския си диапазон, колебаещ се между $7.27 и $5.50, анализаторът предположи, че LINK може да потвърди възходящата траектория, ако установи по-високо дъно спрямо Биткойн в рамките на седмичния период.

Според графиката LINK/BTC на анализатора се обръща голямо внимание на това дали LINK може да обоснове тази възходяща тенденция, като поддържа ниво над 0.000216 BTC ($5.57) след покачването си до 0.000236 BTC ($6.08).

Към момента на писане на статията LINK се търгува на ниво от $6.26, което отразява 5% ръст през последните 7 дни.

Анализаторът твърди, че пазарът все още не е взел предвид стартирането на протокола за оперативна съвместимост между веригите (Cross-Chain Interoperability Protocol – CCIP) от страна на Chainlink през юли.

Той вярва, че CCIP представлява значителен скок напред за мрежата, подобен на прехода на Етериум от консенсусен механизъм, познат като доказателство за работа (PoW) към доказателство за залог (PoS):

В действителност Chainlink е подценена в сравнение с очакваната си стойност, като се има предвид неотдавнашното въвеждане на CCIP и потенциалния растеж, който може да я съпътства. Стойността на Chainlink все още е с 85% по-ниска от най-високата си стойност за всички времена, и то без интеграцията на CCIP.

Вярно е, че ценовото действие в момента може да не отразява съществен импулс, но е от решаващо значение да се признае, че най-съществените печалби често се реализират през несигурни периоди. Това е един от тези периоди.

Анализаторът призна, че ценовото действие на Chainlink срещаше трудности за продължителен период от време:

За съжаление, Chainlink е ограничен в тесен диапазон в продължение на 483 дни, което е повече от 15 месеца, а двойката LINK/BTC преживява низходяща траектория в продължение на повече от три години.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ще издаде ли Coinbase криптовалута на собствената си мрежа Base?

Главният юридически директор на Coinbase Пол Гревал спомена, че борсата за криптовалути обмисля възможността за въвеждане на токен за Base, нейната верига от втори слой на Етериум.

септември 26, 2023 16:00 1 мин. четене

Инвеститор превърна едва $18 в невероятните $1.5 милиона

На 27 октомври 2020 г. ранен инвеститор придоби над 200 милиарда Шиба Ину (SHIB) токена. По време на тази инвестиция активът се оценяваше на приблизително $0.000000000084245, като в цената му за търговия имаше десет нули.

септември 26, 2023 15:00 1 мин. четене

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.