НАЧАЛО Алткойни

Този алткойн е готов за възходящо движение според Santiment

септември 2, 2023 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този алткойн е готов за възходящо движение според Santiment

Известна криптовалута, базирана на Етериум (ETH), показва признаци на потенциален възходящ тренд, както посочва платформа за крипто анализи.

Според Santiment редица показатели сочат към възможността за рязко покачване на цената на Chainlink (LINK), родния токен на блокчейн оракула. Тази прогноза обаче зависи от поведението на по-широкия пазар на криптовалути и на Биткойн (BTC).

Компанията за анализи смята, че Chainlink е достигнала значително ниво в историята на цената си, което преди това е сигнализирало за предстоящо възстановяване на цената. Ако приемем, че Биткойн и общият пазар на криптовалути останат относително стабилни, намаляването на наличното предлагане на LINK на борсите (понастоящем възлизащо на едва 15.5%) предполага бича дивергенция.

Премествайки фокуса върху Maker (MKR), токена за управление на децентрализиран финансов (DeFi) протокол, Santiment отчете значителни натрупвания от над $71 милиона в MKR от видни притежатели, често наричани китове и акули, от 9 юли насам.

Що се отнася до Биткойн Кеш (BCH), Santiment отбеляза:

Биткойн Кеш отскочи добре по отношение на цената си, като в момента е на ниво от $214, в сравнение с неотдавнашното дъно от $180 само преди две седмици. Както краткосрочните, така и дългосрочните трейдъри сега са в печеливша позиция за първи път от средата на юни насам, а действията на известните инвеститори, често наричани китове, ще изиграят ключова роля при определянето на това дали ще се стигне до по-нататъшен скок.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.