НАЧАЛО Биткойн

Топ 4 крипто акции, които да следите за потенциални печалби

12.03.2024 18:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 4 крипто акции, които да следите за потенциални печалби

Ралито на Биткойн (BTC) продължава с пълна сила, като на 11 март за първи път надхвърли границата от $72,000, отбелязвайки исторически връх.

Този подем се подхранва от ескалиращото търсене на спот фондовете за Биткойн, търгувани на борсата (ETF), и оптимизма по отношение на предстоящото намаляване на лихвените проценти в световен мащаб.

Одобрението на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) на 11 спот Биткойн ETF в началото на януари значително засили инерцията на пазара на криптовалути, като целта е да се интегрират дигиталните активи в конвенционалните финанси и да се осигури устойчива подкрепа за сектора. Този ход привлече значителен приток на капитали в Биткойн ETF през последните месеци.

Положителните настроения около Биткойн се разпростират и върху други основни криптовалути, включително Етериум (ETH) и Dogecoin (DOGE), като Етериум проби нивото при $4,000.

Друг движещ фактор за продължаващото рали е предстоящото през април халвинг събитие на Биткойн, което ще намали наполовина възнаграждението за добив на нови блокове. Исторически погледнато, това събитие засилва дефицита, което в комбинация със засиленият институционален интерес, се смята, че може да предвижи стойността на монетата над $100,000.

Акциите, които представляват интерес, включват:

NVIDIA Corporation (NVDA), виден играч в производството на полупроводници, отбеляза забележителен успех, особено през 2023 г. Като водещ доставчик на графични процесори (GPU), NVDA се възползва от процъфтяващия криптоцпазар поради критичната роля на графичните процесори в центровете за данни, изкуствения интелект (AI) и добива на криптовалути. NVDA може да се похвали с очакван темп на растеж на приходите от 79.2% за текущата година.

CME Group Inc. (CME) предлага опции, позволяващи на купувачите да купуват/продават фючърсни крипто договори на предварително определени цени и дати. CME предоставя опции за Биткойн и Етериум въз основа на своите фючърсни договори за стандартни и микро-Биткойн и Етериум с паричен сетълмент. CME очаква темп на растеж на приходите от 3.1% за текущата година.

CleanSpark Inc. (CLSK) работи като компания за добив на Биткойн в Северна и Южна Америка, като използва центрове за данни, захранвани предимно с нисковъглеродни енергийни източници. CLSK поддържа добива на Биткойн, като набляга на финансовата независимост и приобщаване. CLSK очаква темп на растеж на приходите от 89.2% за текущата година.

Iris Energy Ltd. (IREN) е компания за добив на Биткойн, фокусирана върху изграждането, притежаването и експлоатацията на инфраструктура за центрове за данни, захранвана от изобилни и недостатъчно използвани възобновяеми енергийни източници. IREN очаква темп на растеж на приходите от 100.1%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн скоро ще ликвидира мечките според крипто анализатор

Известен блокчейн анализатор предполага, че Биткойн (BTC) мечките ги очакват трудни времена след неотдавнашната корекция на криптовалутата.

17.04.2024 13:00 1 мин. четене

Шокираща прогноза за хонконгските Биткойн ETF

Комисията по ценни книжа и фючърси (SFC) на Хонконг даде условни разрешения на трима мениджъри на активи да започнат емитирането на спот фондове, за Биткойн и Етериум (ETF).

17.04.2024 11:00 2 мин. четене

Ето колко Биткойн ви трябва, за да станете милионери според Майкъл Сейлър

Председателят на MicroStrategy, Майкъл Сейлър, потвърди твърдата си вяра в безграничния потенциал на Биткойн, като подчерта значението му като инвестиция.

17.04.2024 10:00 2 мин. четене

Прогноза: Цената на Етериум може да се срине с 60%

Известният крипто аналитик и трейдър Бенджамин Коуен наскоро изрази опасения относно потенциала за значителен спад на цената на Етериум (ETH).

17.04.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.