НАЧАЛО Алткойни

Топ 3 криптовалути с потенциал за висока възвръщаемост през 2024 година

16.12.2023 10:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 криптовалути с потенциал за висока възвръщаемост през 2024 година

С наближаването на края на 2023 г. и наближаването на 2024 г. търговците и инвеститорите в сферата на криптовалутите търсят информация за криптоактиви с потенциал за висока възвръщаемост през следващата година.

Крипто пазарът предлага няколко актива, които биха могли да привлекат вниманието на трейдърите през 2024 г., обещавайки значителна възвръщаемост.

Динамичният характер на тази област обаче изисква задълбочено проучване и цялостно разбиране на тези активи поради постоянно променящия се пейзаж.

XRP

XRP отбеляза значителен подем през 2023 г. поради правната яснота, която получи по отношение на продажбите си на дребно, произтичаща от решението на съдия Анализа Торес в съдебната битка на SEC срещу Ripple.

Тази новопридобита яснота може да стимулира растежа на XRP през 2024 г., тъй като доверието на инвеститорите се засилва по отношение на класификацията ѝ като стока, а не като ценна книга. Към момента на писане на статията стойността на токена е на ниво $0.621, което показва 63% увеличение от началото на годината.

Освен това според ChatGPT няколко показателя подсказват, че монетата има потенциал да достигне $10 в рамките на следващата година. Партньорствата на Ripple с финансови институции и продължаващите усилия за повишаване на ефективността на глобалните плащания укрепват позициите на криптовалутата.

Също така се смята, че все по-широкото възприемане на блокчейн технологията и криптовалутите в масовите финанси може също да помогне за значително повишаване на стойността на XRP.

Solana (SOL)

Solana играе ключова роля в подкрепа на децентрализираните финансови решения (DeFi), като предлага платформа за смарт договори и децентрализирани приложения (dApps). Забележително е, че тя се изкачи до първите пет проекта по отношение на стойността на стейкинга.

Към 15 декември алткойнът се търгува на цена от $75.20, което отразява 2.5% увеличение през последните 24 часа, 4% увеличение през предходните седем дни, 20% скок през последния месец и поразителен 440% ръст от началото на годината.

Наскоро от VanEck прогнозираха значителни промени през 2024 г., предвиждайки Solana да се издигне сред 3-те най-големи блокчейни по отношение на пазарната капитализация, общата заключена стойност (TVL) и активните потребители.

Cardano (ADA)

Cardano се откроява с акцента си върху устойчивостта, мащабируемостта и прозрачността в рамките на разширяващата се екосистема.

В последни новини за Cardano добре познатият крипто анализатор Али Мартинез сподели ценова прогноза за ADA. Той очаква родния токен на Cardano да достигне ценовия диапазон от $0.80 до $1 като следваща значителна цел.

Общата заключена стойност (TVL) на токените, базирани на Cardano надхвърли $435 милиона, според данни на Defi Llama. Понастоящем на цена от $0.618, Cardano отразява впечатляващо увеличение от 14% през последната седмица, 67% през последния месец и почти 105% от началото на годината.

В заключение

Тези дигитални активи притежават значителен потенциал за предстоящата година, при условие че преобладават положителните настроения и непредвидени събития не нарушат траекторията.

Въпреки това провеждането на индивидуални проучвания и оценката на рисковете остават задължителни, преди да се гмурнете в тези инвестиции. Тази статия не представлява финансов съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Нова бомбастична прогноза за цената на Етериум

Според Марк Юско, главен изпълнителен директор и основател на Morgan Creek Capital, има потенциал Етериум (ETH) да достигне петцифрена цена.

25.02.2024 11:00 1 мин. четене

Биткойн и Етериум напускат борсите с рекордни темпове

Изходящите потоци на Биткойн (BTC) от централизираните борси достигна най-високото си ниво от средата на 2023 година.

25.02.2024 10:00 1 мин. четене

Меме криптовалута на ръба на огромен пробив нагоре

Въпреки че множество активи на пазара на криптовалути отбелязват забавяне на натрупаните преди това печалби, има признаци, че някои от тях може да са подготвени за бичи пробив, включително Pepe (PEPE), виден конкурент на друг меme токен – Dogecoin (DOGE).

24.02.2024 14:00 2 мин. четене

4 алткойна, които могат да избухнат след предстоящата актуализация на Етериум

През 2024 г. се очакват значителни промени в сектора на децентрализираните финанси и криптовалутите особено с предстоящите важни събития.

24.02.2024 10:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.