НАЧАЛО Алткойни

Прогноза за цената на Cardano – какво трябва да знаем?

15.12.2023 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Cardano – какво трябва да знаем?

Към момента на писане на статията Cardano (ADA) се оценява на $0.63, отбелязвайки забележително месечно увеличение от малко над 75% според данни на CoinMarketCap.

Към настоящия момент Cardano може да се похвали с пазарна капитализация от $228.4 милиарда, като са стейкнати 22.36 милиарда ADA токена. Това рязко нарастване на активността по отношение на стейкинга съвпадна с над 56% увеличение на обема на търговията за последните 24 часа.

Освен това добре познатият крипто търговец и анализатор Али Мартинез сподели ценова прогноза за ADA в X (Twitter). Той очаква родния токен на Cardano да достигне ценовия диапазон от $0.80 до $1 като следваща значителна цел.

Той подчерта, че този диапазон е решаващо препятствие, като се има предвид броят на притежателите на ADA в печеливши позиции. Забележително е, че увеличаването на стейкинга в Cardano предполага по-малък брой токени, налични за продажба на свободния пазар.

 

От съществено значение е обаче да се отбележи, че подобни прогнози са свързани с несигурност и инвеститорите трябва да проявяват предпазливост, когато работят с волатилни криптовалути.

Пазарът на криптовалути остава силно непредсказуем, а представянето на Cardano зависи от увеличеното търсене, за да се запази възходящата му траектория.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Потребителите на Shibarium намаляват – какво означава това за цената на SHIB?

Shibarium, платформа работеща в рамките на екосистемата Shiba Inu (SHIB), напоследък се радва на рязко повишаване на активността.

23.02.2024 10:00 1 мин. четене

Как крипто инвеститор превърна $50 в над $10,000 за 2 часа

Търговец на криптовалути успешно превърна скромната сума от $50 във впечатляващите приблизително $10,900 само за два часа, като се включи в спекулативна търговия с наскоро емитиран токен.

23.02.2024 9:30 2 мин. четене

Цената на Polygon може да се изстреля с почти 100% при едно условие

В неотдавнашен анализ на виден крипто експерт, известен като Али Мартинез, бяха направени наблюдения по отношение на MATIC, основния токен, свързан с мрежата Polygon.

23.02.2024 7:30 2 мин. четене

Меме криптовалута скочи със 7,500% за няколко месеца – цената може да продължи нагоре

Известен анализатор и търговец на криптовалути с псевдоним Bluntz сподели оптимистични възгледи за меме криптовалута в рамките на екосистемата Solana (SOL).

23.02.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.