НАЧАЛО Алткойни

Топ 3 евтини криптовалути, които да следите през април и прогноза за тях

26.03.2024 20:33 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 евтини криптовалути, които да следите през април и прогноза за тях

След като Биткойн достигна безпрецедентния връх от над $73,000, пазарът на криптовалути е изпълнен с усещане за вълнение.

Инвеститорите с нетърпение се стремят да възстановят изгубеното си състояние, като същевременно проучват монети, които предлагат както подценен потенциал, така и дългосрочна доходност.

Сред наплива от нови монети ориентирането в крипто пазара може да се окаже обезсърчително както за опитните инвеститори, така и за новаците.

Топ 3 на достъпните криптовалути, които да разгледате през април 2024 г:

Dogecoin

Dogecoin, вдъхновена от меме валута с изображение на симпатично куче от породата шиба ину, получи подкрепа от Илон Мъск, визионерът зад Tesla и SpaceX. Яхнал вълната на продължаващия бичи пазар, Dogecoin демонстрира забележително представяне, надминавайки няколко други криптовалути след себе си.

Според CoinMarketCap Dogecoin е нараснал с впечатляващите 110% през последния месец, като през последните 7 дни увеличението е с респектиращите 33%, което го прави привлекателна опция за финансова ангажираност. Понастоящем на цена от $0.179, Dogecoin притежава потенциала да донесе умерени печалби както за начинаещи, така и за ентусиасти.

CoinCodex прогнозира предстояща бича тенденция за Dogecoin, като предвижда търговски диапазон между $0.1503 и $0.7515. Ако достигне горната ценова цел, DOGE може да стане свидетел на значително повишение от над 300%.

Tron

Tron, често пренебрегвана, но обещаваща криптовалута, предоставя възможност на потребителите, търсещи стабилни дългосрочни печалби. С текуща търговска стойност от $0.121 CoinMarketCap, Tron отбеляза скромно увеличение от 0.2% през последните 24 часа и скок от 3% през последните седем дни, което показва постепенна възходяща траектория.

CoinCodex прогнозира незначителни ценови колебания за Tron, преди да се установи стабилен ценови ритъм. Прогнозите сочат покачване с 1.62%, което ще достигне $0.122 до 25 април 2024 г. Освен това се очаква Tron да се търгува между $0.104 и $0.421 до края на 2024 г., като потенциално може да нарасне с над 240%, ако достигне горната ценова цел.

Като се имат предвид обещаващата му бъдеща ценова траектория и възходящите му показатели, Tron се очертава като достъпна криптовалута, която заслужава внимание.

Shiba Inu

Shiba Inu, друга криптовалута, вдъхновена от меме, рязко увеличи популярността си в областта на енусиазма около меме монетите. Подкрепена от силното въздействие и растеж на общността, Shiba Inu отбеляза забележително увеличение от 15% през последните седем дни.

Първоначално замислена като децентрализирана меме монета, Shiba Inu бързо се превърна в известен алткойн в крипто сферата. С милиони притежатели според CoinMarketCap, Shiba Inu понастоящем се търгува на достъпно ниво от $0.0000300.

CoinCodex очаква Shiba Inu да достигне исторически връх през април 2024 г., като прогнозираното покачване е 230%, достигайки $0.00009791. С преобладаващи бичи настроения и индекс на страха и алчността, показващ изключителна алчност, Shiba Inu демонстрира устойчивост на фона на пазарните колебания, което я прави интригуваща опция за инвеститорите.

Въпреки всичко всяка прогноза за крипто пазара остава спекулативна, тъй като волатилността в сектора е доста голяма. Тази статия не представлява финансов съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

2 криптовалути с голям потенциал на фона на конфликта между Иран и Израел

Геополитическото напрежение между Иран и Израел хвърли сянка върху пазара на криптовалути, предизвиквайки опасения в световен мащаб.

17.04.2024 14:00 2 мин. четене

Прогноза: Цената на Етериум може да се срине с 60%

Известният крипто аналитик и трейдър Бенджамин Коуен наскоро изрази опасения относно потенциала за значителен спад на цената на Етериум (ETH).

17.04.2024 6:00 2 мин. четене

Binance добавя 6 нови алткойн двойки за търговия

За да подобри търговския опит на потребителите и да разшири възможностите за търговия, Binance представи нови двойки за търговия и услуги за ботове за търговия на своята спот платформа.

16.04.2024 21:06 1 мин. четене

Криптовалутата на Binance показва сила – какво да очакваме?

Известен крипто аналитик и търговец познат като “Loma” изрази своя оптимизъм по отношение на Binance Coin (BNB).

16.04.2024 17:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.