НАЧАЛО Алткойни

Топ 3 евтини криптовалути, които да гледате за краткосрочна инвестиция

05.05.2024 3:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 евтини криптовалути, които да гледате за краткосрочна инвестиция

На фона на слабата седмица на крипто пазара, само няколко избрани криптовалути успяха да покажат значителни печалби.

Докато пазарът очаква по-изразено възстановяване, Биткойн вече показа обещаващо движение, възстановявайки диапазона от $61,000, сигнализирайки за положителна инерция. Имайки това предвид, нека се задълбочим в най-добрите криптовалути с цена под $1, готови за потенциални краткосрочни печалби тази седмица.

Dogecoin (DOGE)

Класиран на 8-мо място в CoinmarketCap, Dogecoin заема видно място в криптосферата, известен като кралят на меме токените. В момента търгуван на $0.1389 с пазарна капитализация от над $20 милиарда, Dogecoin претърпя скок от 4% в рамките на последния ден, демонстрирайки устойчивост на фона на пазарните колебания. Подкрепен от години на популярност и одобрения от фигури като Илон Мъск, Dogecoin представлява атрактивно допълнение към портфейлите на инвеститорите.

Mina (MINA)

Mina отбеляза също показва положителни движения, като в момента се оценява на $0.8342 с пазарна капитализация от $915 милиона. Докато се търгуваше над границата от $1 в началото на предишния месец, Mina оттогава се върна под това ниво в ход с пазарната корекция. Анализаторите обаче прогнозират възобновяване, като прогнозата е $2.90 до края на годината, с потенциал за възходящо рали, надминаващо предишния рекорд за всички времена от $9.91.

Wormhole (W)

Wormhole служи като решаваща комуникационна връзка между блокчейните, което го прави изключителен криптоактив на цена под $1. Въпреки че наскоро достигна исторически връх от $1.61 и впоследствие спадна с 53%, Wormhole се възстанови, регистрирайки забележителен скок от 24% в рамките на една седмица, достигайки $0.73. Класиран на 66-то място в CoinmarketCap с пазарна капитализация от $1.3 милиарда, Wormhole поддържа положителна пазарна репутация. Ако възходящата тенденция се запази, Wormhole може потенциално да надмине границата от $1 през следващите дни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор с огромни печалби от меме криптовалута след победата на Тръмп в съда

Проницателен крипто търговец е постигнал значителни печалби, като е инвестирал в меме монетата MAGA (TRUMP), която наскоро достигна исторически връх.

30.05.2024 7:30 2 мин. четене

Инвеститор направи 41,800% печалба от търговия с меме криптовалута

Според данни от веригата дългогодишен притежател на Shiba Inu (SHIB) е реализирал значителна печалба след неочаквана продажба на мемекойн.

29.05.2024 21:00 2 мин. четене

Pepe може да продължи възхода, задминавайки топ криптовалути като Polygon

След забележителното увеличение от 136% през май цената на PEPE се стабилизира на приблизително $0.00001513.

29.05.2024 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на ApeCoin (APE) през следващите 6 години

ApeCoin (APE) е ERC-20 токен, който служи като управляващ токен за ApeCoin DAO. Той е свързан с Yuga Labs, компанията, отговорна за метавселената Otherside, както и с NFT колекциите Bored Ape Yacht Club (BAYC) и Mutant Ape Yacht Club (MAYC).

29.05.2024 9:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.