НАЧАЛО Алткойни

Етериум е ценна книга и SEC няма да одобри спот ETF според Майкъл Сейлър

04.05.2024 20:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум е ценна книга и SEC няма да одобри спот ETF според Майкъл Сейлър

Майкъл Сейлър изрази убеждението си, че Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) ще класифицира Етериум като ценна книга това лято, което ще доведе до отхвърляне на всички заявки за спот ETH ETF.

Освен това той прогнозира, че други известни криптовалути като Binance Coin (BNB), Solana (SOL), XRP и Cardano (ADA) може да се сблъскат с подобни обозначения за сигурност от SEC.

По време на презентация на конференцията MicroStrategy World 2024, Сейлър заяви:

“Етериум вероятно ще бъде категоризиран като ценна книга, а не като стока. Вследствие на това се очаква, че Етериум, заедно с BNB, Solana, XRP, Cardano и други криптовалути, да бъдат считани за нерегистрирани ценни книжа.”

Сейлър подчерта, че не се очаква нито една от тези криптовалути да бъде включена в спот ETF или да получи признание от Уолстрийт или основните институционални инвеститори като криптоактив.

За разлика от тях, Сейлър подчерта отличителния статут на Биткойн като “единствения универсален” криптоактив от институционален клас без конкуренти.

Като основател на MicroStrategy и виден защитник на Биткойн, Сейлър се фокусира изключително върху BTC инвестициите и развитието на инфраструктурата му.

Забележките на Сейлър следват неотдавнашното представяне на MicroStrategy Orange – решение за децентрализирана идентичност, базирано на Биткойн. Освен това в началото на седмицата компанията обяви придобиването на 122 BTC през изминалия месец.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Криптовалутата на Доналд Тръмп създава нова група милионери

Според анализ на Nansen, нововъзникващият сектор на криптовалутите PoliFi, в които се пресичат политиката, финансите и дигиталните валути, генерира нова група милионери, тъй като през последните седмици стойността на токена, вдъхновен от Доналд Тръмп, рязко нарасна.

22.05.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.