Home

Топ 3 AI акции, чиято цена може да се изстреля значително

14.06.2024 22:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 AI акции, чиято цена може да се изстреля значително

Няколко по-малки, нишови фирми променят традиционните модели в различни индустрии и си заслужава да бъдат разгледани.

Три такива компании са The Trade Desk, Lemonade и Pagaya Technologies .

The Trade Desk

В основата си софтуерът с изкуствен интелект на The Trade Desk свързва купувачите на реклами и издателите, като улеснява сложния им рекламен процес. Той използва AI, за да оптимизира рекламите в отговор на анализа на огромни количества данни, за да осигури фини показатели за ефективност. Същевременно The Trade Desk регистрира 23% ръст на приходите за 2023 г. въпреки натиска на инфлацията, което предполага силни бъдещи перспективи в глобалните разходи за реклама, които се оценяват на около $900 милиарда.

Lemonade

Дружеството променя начина, по който работи застраховането, благодарение на своя подход, базиран на изкуствен интелект. компанията предлага разработване на чатботове за взаимодействие с клиентите и цифрова обработка на искове, за да направи системата по-ефективна, а преживяването на клиентите – по-добро. Ето защо, въпреки проблемите с рентабилността по време на фазата си на растеж, Lemonade успя да увеличи клиентската си база с 12% през първото тримесечие на 2024 г., което е добра новина за бъдещия ръст на приходите.

Pagaya Technologies

Компанията разполага с платформа, задвижвана от изкуствен интелект, която подобрява кредитния скоринг за финансовите институции. Като продава одобрените кредити като ценни книжа, обезпечени с активи, компанията оптимизира ликвидността и управлението на риска. Въпреки високите лихвени проценти, които засягат кредитирането, Pagaya регистрира впечатляващ растеж, включително 31% увеличение на приходите и обема на мрежата през първото тримесечие на 2024 г. Въпреки че все още не е печеливша, подобрените финансови показатели плюс разширяващата се клиентска база на фирмата свидетелстват за потенциала на Pagaya.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Съдът разреши на Binance US да инвестира средства на клиенти в държавни ценни книжа

Американски съд одобри искането на Binance US да инвестира фиатни средства на клиенти, държани в BitGo, в американски държавни ценни книжа.

20.07.2024 13:10 1мин. четене

Ето коя технология не пострада при вчерашния глобален срив

С напредъка на света в дигиталната ера зависимостта от технологиите става все по-очевидна. Дигиталните инструменти и платформи вече играят решаваща роля във всичко – от комуникацията до бизнес операциите.

20.07.2024 12:00 2мин. четене

Главният изпълнителен директор на Binance апелира за търпение на фона на бичия цикъл на Биткойн

Поговорката “фондовият пазар възнаграждава търпеливите“ се простира отвъд традиционните финанси и важи и за сферата на криптовалутите.

20.07.2024 9:00 1мин. четене

Искате да се срещнете с Доналд Тръмп – ето колко Биткойн ще трябва да платите

Бившият президент Доналд Тръмп се стреми да получи значителен принос от своите поддръжници в областта на криптовалутите, като определи висока цена от $844,600 за лична кръгла маса на Биткойн конференцията 2024 в Нешвил.

20.07.2024 8:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.