Home

Trezor представя новата си серия хардуерни портфейли

14.06.2024 17:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Trezor представя новата си серия хардуерни портфейли

Компанията за крипто портфейли Trezor официално обяви стартирането на Trezor Expert - персонализирана индивидуална услуга.

С въвеждането на Trezor Expert компанията има за цел да сподели знанията си за криптовалутите, докато потребителите започват пътуването си към самостоятелно попечителство на криптовалути, и да облекчи опасенията им за допускане на грешки.

Trezor Expert не само помага на нашите клиенти да настроят правилно своите хардуерни портфейли, но и им дава възможност да проучат по-подробно съображенията за сигурност на самото съхранение, тъй като обхваща теми като управление на частни ключове и безопасни онлайн практики“, каза главният изпълнителен директор на компанията – Матей Зак.

Освен това той обяви и публичното пускане на новия хардуерен портфейл Trezor Safe 5.

Новото устройство се предлага с подобрени функции за сигурност, като по-усъвършенстван хардуер, например сертифициран защитен елемент EAL 6+, както и функции, ориентирани към ползваемостта, като цветен сензорен екран и хаптичен двигател Trezor Touch.

Портфейлът също така въвежда нов процес на архивиране на сийд фрази, който включва 20 думи вместо стандартните по подразбиране 12 или 24 думи. 

Trezor Safe 5 се присъединява към продуктовото семейство Trezor Safe, което от основаването на компанията през 2013 г. е пуснало на пазара три различни портфейла. Те включват най-старата версия, Trezor Model One, Trezor Model T и Trezor Safe 3. 

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Riot Platforms придобива Block Mining, за да разшири добивния капацитет на Биткойн

Riot Platforms, основен играч в добива на BTC, ще купи Block Mining, базиран в Кентъки, в сделка на стойност $92.5 милиона.

24.07.2024 18:30 1мин. четене

БРИКС: Членките вече разглеждат предложението на Иран за обща платежна система

Страните членки на БРИКС разглеждат предложението на Иран за интегриране на националните им платежни системи, както потвърди руският заместник-министър на външните работи Андрей Руденко в интервю за TASS.

24.07.2024 17:30 1мин. четене

Популярен трейдър предупреди за спад на долара и подкрепи Биткойн

Известният икономист Питър Бранд изрази загриженост относно потенциалния рязък спад на щатския долар и предложи Биткойн като жизнеспособен алтернативен актив.

24.07.2024 16:00 2мин. четене

Ethena ще инвестира в токенизирани активи от реалния свят: BlackRock е от кандидатите

Ethena, организацията, която стои зад USDe токена, е готова да инвестира част от резервите си в токенизирани активи от реалния свят (RWA).

24.07.2024 14:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.