НАЧАЛО Други

Топ 20 AI акциите, които да наблюдавате преди да избухнат

26.02.2024 17:45 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 20 AI акциите, които да наблюдавате преди да избухнат

След впечатляващите финансови резултати на Nvidia Corp. е разумно да се направи цялостен анализ на пазара на изкуствен интелект (AI), за да се идентифицират акциите, които са най-предпочитани от анализаторите.

Резултатите на Nvidia през четвъртото фискално тримесечие привлякоха вниманието, наред с дискусиите относно оценката на акциите и бъдещите перспективи на фона на продължаващото развитие на AI.

При оценката на акциите на AI компаниите е от съществено значение да се разгледа разнообразен набор от компании, участващи в различни аспекти на изграждането на AI инфраструктурата.

Това включва компании, предоставящи хардуер, необходим за поддръжка на графичните процесори на Nvidia в центровете за данни, както и такива, предлагащи облачни услуги, софтуерни решения и системи за управление на захранването.

20-те компании, изброени по-долу, се отличават с поне 80% рейтинг “купува” или еквивалентен на него от анализаторите и демонстрират най-голям потенциал за ръст през следващите 12 месеца, както показват консенсусните целеви цени.

В споделената графика, дружествата са подредени на колони, показващи името на съответната компания, държава, дял, рейтинги за купуване, цена на 21 февруари, ценова цел, предполагаем 12-месечен потенциал за повишение и от кого са притежавани.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Традиционните пазари ги обвзема страх – какво следва?

Нагласите на инвеститорите се промениха, тъй като несигурността хвърля сянка върху пазара на акции, което е сигнал за отклонение от оптимизма, характерен за последните месеци.

18.04.2024 15:00 2 мин. четене

Рисковете от използването на изкуствен интелект в банковия сектор

Най-големият световен банков регулатор Пабло Ернандес де Кос, управител на Банката на Испания и председател на международния Базелски комитет по банков надзор, подчерта, че банките трябва активно да се справят с рисковете, свързани с използването на изкуствения интелект (AI) и машинното обучение (ML) в дейността си.

18.04.2024 13:00 1 мин. четене

БРИКС: Ролята на Египет в съюза – ето какво трябва да знаем

Според икономиста Шайма Шериф търговското партньорство на Египет със страните от БРИКС се очаква да се съсредоточи върху продоволствената сигурност, особено поради ключовата роля на Русия като основен доставчик на вносната пшеница за Египет.

18.04.2024 12:00 2 мин. четене

Криптовалутите се разрастват два пъти по-бързо от интернет

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, изрази оптимизъм относно бъдещето на криптовалутите във финансите, предвиждайки значителни темпове на приемане, надхвърлящи дори растежа на интернет.

18.04.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.