НАЧАЛО Алткойни

TON продължава да се представя блестящо, изпреварвайки дори и Биткойн

15.05.2024 12:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
TON продължава да се представя блестящо, изпреварвайки дори и Биткойн

През тази година TON постигна забележителни резултати, благодарение на съществени постижения в мрежата си и рязкото нарастване на активността във веригата

Според неотдавнашен анализ на CryptoQuant, показателите на TON са се издигнали до нови висоти, постигайки впечатляващи печалби от началото на годината.

С преднина от 118% спрямо BTC, TON демонстрира стабилен растеж на крипто пазара. Самият Биткойн достигна нов връх, надхвърлящ $72,000, преди да претърпи корекция до сегашната си оценка. Въпреки общата волатилност на пазара, TON, заедно с BNB, успя да надмине първенеца през този период от време.

На фона на това рали токените продължиха да набират популярност, което накара експертите да предложат различни прогнози. Анализаторът CQ Ben от CryptoQuant сподели, че стратегията му за инвестиране в алткойни включва идентифициране на проекти, показващи положителна инерция както в долари, така и спрямо BTC.

„Сред водещите блокчейн системи от първи слой само TON и BNB изпревариха Биткойн през тази година. Вярвам, че стабилното представяне на TON спрямо BTC, съчетано с разширяващата се мрежа, го бележи като криптовалута, която трябва да се наблюдава по време на този бичи пазар”, коментира той.

Неотдавнашният възход на цената и производителността на мрежата на TON се дължи отчасти на стратегическите ѝ партньорства, с проекти като ORBS, Kucoin Ventures, Cypher Capital и други. Също така проектът получи инвестиция от Pantera Capital, чийто размер остана неразкрит.

Освен това представянето и последвалото airdrop събитие на Notcoin предизвикаха ентусиазъм около Toncoin и неговата екосистема. Вълнението до голяма степен се дължи на интегрирането на концепцията „Play-to-Earn (P2E)“, която се очаква да разшири клиентската база. Вече около 34 милиона потребители са се включили в добива на тези токени, което е сигнал за сериозно участие и повишен интерес от страна на общността.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор с огромни печалби от меме криптовалута след победата на Тръмп в съда

Проницателен крипто търговец е постигнал значителни печалби, като е инвестирал в меме монетата MAGA (TRUMP), която наскоро достигна исторически връх.

30.05.2024 7:30 2 мин. четене

Инвеститор направи 41,800% печалба от търговия с меме криптовалута

Според данни от веригата дългогодишен притежател на Shiba Inu (SHIB) е реализирал значителна печалба след неочаквана продажба на мемекойн.

29.05.2024 21:00 2 мин. четене

Pepe може да продължи възхода, задминавайки топ криптовалути като Polygon

След забележителното увеличение от 136% през май цената на PEPE се стабилизира на приблизително $0.00001513.

29.05.2024 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на ApeCoin (APE) през следващите 6 години

ApeCoin (APE) е ERC-20 токен, който служи като управляващ токен за ApeCoin DAO. Той е свързан с Yuga Labs, компанията, отговорна за метавселената Otherside, както и с NFT колекциите Bored Ape Yacht Club (BAYC) и Mutant Ape Yacht Club (MAYC).

29.05.2024 9:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.