НАЧАЛО Други

Tiffany разпродаде цялата си NFT колекция за 20 минути

август 8, 2022 9:31 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tiffany разпродаде цялата си NFT колекция за 20 минути

Американският търговец на луксозни бижута Tiffany & Co. дебютира и разпродаде всичките си 250 NFT в петък за около 20 минути.

Всеки NFT се продаде за 30 Етериум (ETH) токена, или около $50,000, генерирайки около $12.5 милиона приходи за компанията.

NFT на Tiffany се нарича „NFTiffs„, които представляват дигитални пропуски, ексклузивни за притежателите на CryptoPunk NFT и им дават право да превърнат своя NFT в персонализиран медальон, съдържащ скъпоценни камъни и диаманти. NFTiffs се захранват от фирмата за блокчейн технологии Chain.

Тези, които са закупили NFTiffs, трябва да осребрят своите токени до 12 август, според уебсайта на Tiffany. Що се отнася до персонализираните медальони, очаква се те да бъдат доставени на купувачите в началото на следващата година. Ако притежателят на NFTiff продаде своя токен преди доставката на аксесоара, той не може да получи медальона, според уебсайта. Всеки клиент е имал право да закупи максимум три NFTiff в рамките на продажбата.

Въпреки че Tiffany бързо разпродаде NFTiffs, тяхната минимална цена – най-ниската цена, на която NFTiffs е наличен за продажба в момента – се понижи в сравнение с продажната цена. Настоящата минимална цена е около 27 ETH или $46,000, може да означава лека загуба за притежателите му, според тракера NFTGo.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Гърция екстрадира руснака Александър Виник към САЩ


Налице са и препродажби на NFTiffs, като обемът на търговията с тях е достигнал близо $1 милион през последните 24 часа, според NFTGo.

Според главния изпълнителен директор на Chain Дипак Таплиял Tiffany & Co. има „ясна и перспективна визия“ за Web3. С NFTiffs компанията „създаде запомняща се част от историята„, написа Таплиял в Twitter.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Кредиторите подкрепят плана за реструктуриране на CoinFlex

Кредиторите на CoinFlex подкрепиха плановете за преструктуриране на крипто борсата в първите часове на гласуването.

септември 26, 2022 8:05 1 мин. четене

Краят е тук, предупреждава Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки – авторът на книгата за лични финанси „Богат татко, беден татко“ – отново сподели коментари за влошените икономически обстоятелства. 

септември 25, 2022 19:49 1 мин. четене

Пентагонът ще търси заплахи за националната сигурност в крипто пространството

Според доклад, публикуван в петък от The Washington Post, Пентагонът, централата на Министерството на отбраната на САЩ, е стартирал нова програма за преглед на различни криптовалути и определяне на заплахите, които те могат да представляват за националната сигурност.

септември 25, 2022 14:26 1 мин. четене

Какво може да сложи края на крипто зимата, според Чарлз Хоскинсън

Създателят на Cardano (ADA) твърди, че е открил катализатора, който ще сложи край на крипто зимата и ще предизвика масивно рали в цялата индустрия.

септември 25, 2022 11:55 1 мин. четене