НАЧАЛО Алткойни

Тези шест алткойна са позиционирани за възход според Santiment

септември 28, 2023 15:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тези шест алткойна са позиционирани за възход според Santiment

Компанията за крипто анализи Santiment съобщи, че осем алткойна показват признаци на потенциално възходящо движение на цените си.

Според Santiment се наблюдава намаляване на циркулиращото предлагане на токени, базирани на Етериум (ETH), за децентрализирани борси като SushiSwap (SUSHI) и Injective Protocol (INJ), както и за децентрализираната финансова платформа CurveDAO (CRV) и междуверижния протокол Biconomy (BICO). Този спад се дължи на потребителите, които прехвърлят тези активи в портфейли за самостоятелно попечителство.

Santiment също така отбеляза, че родните токени на децентрализираната финансова платформа Reef Finance (REEF) и блокчейна Aelf (ELF) са част от “най-големите прехвърляния от борси към студени портфейли” през 2023 г., според техния анализ.

Що се отнася до последиците от тези тенденции, Santiment предполага, че историческите данни показват положителни резултати за бъдещите цени, когато значителни количества активи се преместват от борси към портфейли за самостоятелно попечителство.

Освен това Santiment наблюдава забележително увеличение на китовите транзакции за базираната на Етериум платформа за синтетични активи Linear Finance (LINA) и базираната на Етериум платформа за виртуална реалност Decentraland (MANA), достигайки тримесечен връх.

Въпреки че тези активи отбелязаха сравнително скромно ценово представяне през 2023 г., скокът на китовите трансакции заслужава да се отбележи.

Santiment също така анализира дискусиите в социалните медии около Биткойн (BTC) и установи, че неговата социална доминация е намаляла до тримесечно дъно. Този спад съвпада с нарастване на дискусиите за други криптовалути, което предполага изместване на вниманието на инвеститорите от Биткойн. Santiment разглежда тази промяна като показателна за “пазарна алчност” в период, когато алткойните набират популярност и внимание.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Следващите месеци може да са много важни за алткойните – анализатор споделя защо

Известен крипто анализатор очаква обещаващи перспективи за алткойните през следващите месеци, докато актуализира гледната си точка за три конкретни дигитални актива.

декември 9, 2023 21:00 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли криптовалутата да достигне $100 преди края на годината?

Наскоро Solana премина през период на консолидация, донякъде засенчен от вниманието към пазарната динамика на Биткойн.

декември 9, 2023 19:00 1 мин. четене

Ново раздаване на безплатни токени в мрежата на Cardano – какво да следим?

Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро потвърди предстоящо air drop събитие в мрежата на Cardano и подчерта, че ADA е забележителен токен.

декември 9, 2023 16:00 1 мин. четене

Алткойн се изстреля с над 900%, но анализатор отправи предупреждение

Известен крипто анализатор предупреди инвеститорите за изключително популярна меме монета, базиран на Solana (SOL).

декември 9, 2023 12:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.