НАЧАЛО Алткойни

Седем криптовалути с огромен потенциал – Остин Арнолд (видео)

май 22, 2021 18:10 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Седем криптовалути с огромен потенциал – Остин Арнолд (видео)

Популярният търговец на криптовалути Остин Арнолд казва, че седем криптовалути имат огромен потенциал да реализират печалби в близко бъдеще.

Арнолд казва на своите 751,000 абонати в YouTube, че е развълнуван от Cardano, позовавайки се на новини, че ERC20 конверторът на Cardano се приближава до фазата си на тестване.

Това е значително за Cardano … но това говори още повече за начина, по който това пространство [се популяризира]: оперативно съвместими вериги, които говорят помежду си. А някои блокчейн проекти вече казват ‘да’, те искат да бъдат част от екосистемата на Cardano.


ПРОЧЕТИ ОЩЕБиткойн ще достигне $100,000 преди слелдващия мечи пазар – PlanB


Арнолд отбелязва, че блокчейн гейминг проектът Chain Games вече изрази подкрепата за екосистемата.

Следващият алткойн в списъка на Арнолд е решението за мащабиране на Етериум от втори слой Polygon (MATIC), отбелязвайки съобщения, че активните потребители на Polygon са нараснали със 75,000. Токенът на платформата се търгува на $1,32 към момента на писане на статията.

Следващият избор на Арнолд е Етериум. Той подчерта доклади, сочещи че приходите от мрежата на втората по пазарна капитализация криптовалута са предопределени да достигнат нов рекорд този месец.

Няма как иначе да се постави – показателите на Етериум са с тенденция към покачване.

Следващите два проекта в списъка на Арнолд са Polkadot (DOT) и Kusama (KSM), цитирайки неотдавнашно съобщение, гласящо че проектът Kusama е готов да бъде домакин на паравериги.

Анализаторът обяснява:

Polkadot е в заключителната фаза на пускането си в мрежата. За притежателите на Polkadot – поздравления.

Предпоследният алткойн в спосъка на Арнолд е Avalanche (AVAX). От особено значение е скорошното обявление за плановете Tether (USDT) да бъде пуснат в блокчейна ѝ.

И последният избор на анализатора е SushiSwap (SUSHI), сочейки докладите, че Sushi планира да продава токенизирани бутилки саке.

Съобщава се, че платформата за децентрализирано финансиране (DeFi) стартира нова програма, наречена MISO, за да даде възможност на нови проекти да изброяват токени.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Circle разширява обхвата на USDC до 5 нови блокчейна

Стабилната монета USDC официално вече ще бъде налична на пет нови вериги. В допълнение, фирмата издадетел на валутата засилва усилията си за стартиране на нов протокол, който ще улесни безпроблемното прехвърляне на токена между различните блокчейн мрежи.

септември 29, 2022 19:20 1 мин. четене

Виталик Бутерин: Ето какво предстои за Етериум

Основателят на Етериум (ETH), Виталик Бутерин казва, че водещата платформа за смарт договори трябва да продължи да се развива в посока на дългосрочна устойчивост.

септември 29, 2022 11:44 1 мин. четене

Алткойн скочи със 75% покрай дело срещу Coinbase

Базиран на Етериум алткойн тихомълком се изстреля активи, докато пазарите бяха на зелено в резултат на облекчение.

септември 28, 2022 12:40 1 мин. четене