НАЧАЛО Биткойн Алткойни

SushiSwap (SUSHI) е може би най-подценения актив на пазара, според директор на Arca

МАЙ. 18, 2021 16:36 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 SushiSwap (SUSHI) е може би най-подценения актив на пазара, според директор на Arca

Главният инвестиционен директор на инвестиционната компания за криптовалути Arca, Джеф Дорман, разкри, че фирмата вярва, че SUSHI токенът на SushiSwap може да е „най-подценената“ криптовалута в пространство въз основа на три основни фактора.

В Twitter Дорман разкри, че SUSHI е имал по-ниски резултати от други децентрализирани борсови токени, включително този на конкурентния автоматизиран маркет мейкър Uniswap.


Анализаторът очерта три основни фактора:

  1. отключване след първоначалния шестмесечен период за yield farming на SushiSwap
  2. растежа на PancakeSwap 
  3. шума около Uniswap V3.


Дорман добави, че тъй като yield-farming може да помогне на проекта да придобие сцепление за една нощ, отделянето от него също може да повлияе на стойността му. Същото се случи и със CRV токена на Curve, каза той и UNI на Uniswap по време на техните периоди на yield farming.


Тези фермери "направиха много пари“, след като изчакаха своите шестмесечни периоди на придобиване, и след това разтовариха печалбите си на пазара, който трябваше да ги поеме.


От гледна точка на инвестиране в стойност, тези излишни условия създават "интересни възможности", тъй като SUSHI вече е "погрешно оценен дори на база FDV [Напълно разредена стойност] след факториране на инфлацията".


Нещо повече, шумът около третата версия на Uniswap може да е довел до недостатъчна ефективност на SUSHI.


За анализатора обаче UNI се фокусира върху спот търговията, докато SUSHI "се разширява вертикално с Kashi и други бъдещи продукти на Bentobox“. Паричният поток на Sushi сега преминава директно през притежателите на xSushi токени, докато таксите на UNI все още се обсъждат.


И накрая, той разкри, че анализът показва, че докато SUSHI често се нарича децентрализирания обмен на хората, тъй като зад него не е имало финансиране от рисков капитал, това е обмен за децентрализирани потребители на енергия и т.нар. 'yield farmers'.


Данните по веригата и обемите на търговия показват, че потребителите на SUSHI са китове, а не търговци на дребно, тъй като Uniswap има значително по-голяма потребителска база, но SushiSwap има много по-голям обем на търговия на потребител.


В резултат на това той вярва, че най-големият конкурент на SUSHI е PancakeSwap, а не Uniswap, тъй като първият е борса на Binance Smart Chain, която стана жизнеспособна поради високите такси за газ на Етериум. Тъй като наградите бяха по-големи при PancakeSwap и таксите по-ниски, общата заключена стойност остана константна при SushiSwap.Дорман стигна до заключението, че тези три фактора "са повлияли на цената на SUSHI, но са направили много малко, за да повлияят на основния бизнес и растежа на Sushi“.


Обемите и паричният поток към притежателите на SUSHI токени са нараснали с 22% CMGR [Compound Monthly Grow Rate], откакто децентрализираната борса стартира.


Междувременно SushiSwap продължава да се разширява до други блокчейни, включително този на Polygon.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Огромни печалби се очертават за Етериум

В поредица от туитове Бенет обяснява как ETH може да се увеличи до $20,000 до януари 2022 г. при правилните пазарни условия.“Ако $BTC пробие $65,000 без значително отдръпване първо, $ETH вероятно го п...
ОКТ. 21, 2021 18:17 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум проби над $4,000 - какво да очакваме?

Текущата цена на актива е малко над $4,000, което е увеличение от 4% през последната седмица.Последният възход е резултат от повторното нарастване на популярността на незаменимите токени (NFT), DeFi п...
ОКТ. 20, 2021 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-големите печалби в бичия пазар тепърва предстоят

В нов епизод на Crypto Banter макрогуруто казва, че пазарите на цифрови активи са готови да се придвижат нагоре след брутален коригиращ период през последните няколко месеца.“Ние сме [на ръба] на най-...
ОКТ. 20, 2021 12:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тези два алткойна скочиха след листинг на Coinbase

В ново съобщение Coinbase разкри, че ще поддържа търговия за ARPA Chain (ARPA), Bounce (AUCTION) и Perpetual Protocol (PERP) в 9 часа сутринта по тихоокеанско стандартно време във вторник. И трите кри...
ОКТ. 20, 2021 09:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света