НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Тези два алткойна скочиха след листинг на Coinbase

ОКТ. 20, 2021 09:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Тези два алткойна скочиха след листинг на Coinbase

Два алткойна скочиха значително, след като получиха подкрепа от Coinbase, водещата крипто борса в САЩ.

В ново съобщение Coinbase разкри, че ще поддържа търговия за ARPA Chain (ARPA), Bounce (AUCTION) и Perpetual Protocol (PERP) в 9 часа сутринта по тихоокеанско стандартно време във вторник. И трите криптовалути са базирани на Етериум токени.


Докато PERP остава сравнително незабелязан от споделянето на съобщението, ARPA и AUCTION направиха значителни печалби. По време на писането ARPA е нараснала с над 8% за деня и с около 50% през последната седмица, според CoinMarketCap.


AUCTION скочи с 27% от диапазона от $33 до близо $42, преди да се консолидира. Към момента на писане той се търгува на $33.


ARPA Chain е изчислителна мрежа от слой 2, която има за цел да даде възможност за запазване на поверителността на смарт договори, съхранение на данни и мащабируеми транзакции извън веригата. 


Не Пропускай: Ето какво следва за Етериум, Solana и Elrond - според Майкъл ван де Поуп

Според Binance неговите случаи на използване включват борба с измамите при кредити, защитени портфейли, прецизен маркетинг, съвместно обучение на AI модели и ключови системи за управление.


Bounce е децентрализиран аукционен протокол за продажба на токени и незаменими токени (NFT).


Coinbase обяснява:


AUCTION поддържа стимули по протокола, предоставя предимства и права за управление на притежателите и се използва за плащане на сертифицирани обяви.


Perpetual Protocol е децентрализирана платформа за отваряне на позиции за търговия с ливъридж във фиатни валути, криптовалути или стоки без нужда от контрагенти. PERP управлява платформата като токен за управление и също може да бъде заложен (стейкнат). Към момента на писане PERP е намалял с 5.9% през последните 24 часа, но е с над 1,300% печалби в последната година.


Както отразихме, миналата седмица Coinbase изброи NFT пазара Rarible (RARI) и BadgerDao (BADGER), който има за цел да токенизират Биткойн (BTC) за използване в протоколи за децентрализирано финансиране (DeFi). Цената и на двете криптовалути скочиха след съобщението.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Лайткойн (LTC) бележи силен старт на декември

Всъщност инвеститорите в 'сребърната криптовалута' претърпяха загуби и монетата преобърна целия си растеж от първата половина на месеца.Но през декември Лайткойн (LTC) може да види отскок, ако не загу...
ДЕК. 1, 2021 15:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Algorand може да види значителна активност

Borderless Capital иска да използва своя фонд от $500 милиона, за да подкрепя проекти, захранващи "следващото поколение" децентрализирани проекти в блокчейна на Algorand.Фирмата за рисков капитал Bord...
ДЕК. 1, 2021 14:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bancor представя нови стейкинг пулове и нов защитен механизъм

Bancor е основан през 2017 г. и е първият DeFi протокол, който въвежда AMMs в блокчейна. Базираната на Етериум платформа за обмен и кредитиране също така позволява на потребителите да печелят награди ...
ДЕК. 1, 2021 18:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale стартира Solana тръст

Компанията вече има близо $54 милиарда общи активи под управление.Новият тръст, който е 16-ият крипто инвестиционен продукт на компанията, ще инвестира единствено в Solana (SOL). Главният изпълнителен...
ДЕК. 1, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света