НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ето какво следва за Етериум, Solana и Elrond - според Майкъл ван де Поуп

ОКТ. 19, 2021 19:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето какво следва за Етериум, Solana и Elrond - според Майкъл ван де Поуп

Крипто анализаторът и търговец Майкъл ван де Поуп очертава потенциалния път напред за платформите за смарт договори Етериум и Solana, както и за Elrond.

В ново видео Ван де Поуп казва на своите 135,000 абонати в YouTube, че очаква Етериум (ETH) да се докосне още веднъж до съпротивата от $3,900, преди най-накрая да избухне.


На този етап се сблъскваме със съпротива за трети път, ако приемем, че може да получим подобен възход (да преминем към $4,000), преди да коригираме малко и да продължим да се движим, след като коригиращият ход е завършен при BTC и ETH. 

Разглеждайки Solana (SOL), крипто стратегът очаква седмият по големина крипто актив да продължи корекцията си, преди да може да рестартира възходящия си тренд и да достигне нов исторически максимум от $240.


На този етап навлизането в Solana е доста сложно, честно казано. Ако разглеждате ценовото движение, искате да разгледате нивата на подкрепа, при които да влезете. Така че вие ​​разглеждате тези диапазони ($122, $97 и $78), за да изградите потенциално позицията си за следващия възход, тъй като предположението е, че най-вероятно ще го преодолеем в следващата фаза на този бичи цикъл.


Последната монета на радара на трейдъра е Elrond срещу Биткойн (EGLD/BTC), която според него е готова да достигне по-високо дъно при текущата си търговска стойност от 0.0036 BTC, или $229.Според графиката на търговеца, EGLD/BTC изглежда готов да разпали нов възход до рекордната стойност от 0.007 BTC ($433.36), отбелязвайки потенциален ръст от около 90% от текущата цена.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този протокол нарасна с над 1,500% за 10 дни

Появата на Boba Network предизвика някои установени L2 решения.Решенията на L2 виждат солидна доминантност от Arbitrum, но за второто място има ожесточена конкуренция от известно време.Някога това беш...
НОЕ. 28, 2021 19:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн изглежда позициониран за нови върхове

Псевдонимният анализатор казва на своите последователи в Twitter, че графиката за решението за мащабиране на Етериум Polygon (MATIC) предполага, че предстои значителен скок на цените.“Не съм сигурен д...
НОЕ. 28, 2021 12:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Cardano спадна с над 50% от върха си?

ADA, основен роден актив на най-новата платформа за смарт договори Cardano, докосна $1.5 в многомесечния си спад. На 2-ри септември 2021 г. цената на ADA достигна рекордното си ниво от $3.10 в на...
НОЕ. 28, 2021 11:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света