НАЧАЛО Алткойни

Тези два алткойна скочиха след листинг на Coinbase

октомври 20, 2021 9:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тези два алткойна скочиха след листинг на Coinbase

Два алткойна скочиха значително, след като получиха подкрепа от Coinbase, водещата крипто борса в САЩ.

В ново съобщение Coinbase разкри, че ще поддържа търговия за ARPA Chain (ARPA), Bounce (AUCTION) и Perpetual Protocol (PERP) в 9 часа сутринта по тихоокеанско стандартно време във вторник. И трите криптовалути са базирани на Етериум токени.

Докато PERP остава сравнително незабелязан от споделянето на съобщението, ARPA и AUCTION направиха значителни печалби. По време на писането ARPA е нараснала с над 8% за деня и с около 50% през последната седмица, според CoinMarketCap.

AUCTION скочи с 27% от диапазона от $33 до близо $42, преди да се консолидира. Към момента на писане той се търгува на $33.

ARPA Chain е изчислителна мрежа от слой 2, която има за цел да даде възможност за запазване на поверителността на смарт договори, съхранение на данни и мащабируеми транзакции извън веригата. 

Не Пропускай: Ето какво следва за Етериум, Solana и Elrond – според Майкъл ван де Поуп

Според Binance неговите случаи на използване включват борба с измамите при кредити, защитени портфейли, прецизен маркетинг, съвместно обучение на AI модели и ключови системи за управление.

Bounce е децентрализиран аукционен протокол за продажба на токени и незаменими токени (NFT).

Coinbase обяснява:

AUCTION поддържа стимули по протокола, предоставя предимства и права за управление на притежателите и се използва за плащане на сертифицирани обяви.

Perpetual Protocol е децентрализирана платформа за отваряне на позиции за търговия с ливъридж във фиатни валути, криптовалути или стоки без нужда от контрагенти. PERP управлява платформата като токен за управление и също може да бъде заложен (стейкнат). Към момента на писане PERP е намалял с 5.9% през последните 24 часа, но е с над 1,300% печалби в последната година.

Както отразихме, миналата седмица Coinbase изброи NFT пазара Rarible (RARI) и BadgerDao (BADGER), който има за цел да токенизират Биткойн (BTC) за използване в протоколи за децентрализирано финансиране (DeFi). Цената и на двете криптовалути скочиха след съобщението.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.