НАЧАЛО Други

Tether отхвърли обвиненията на WSJ

март 5, 2023 13:08 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tether отхвърли обвиненията на WSJ

Tether отхвърли обвиненията за участие в измамно придобиване на банкова сметка с фалшиви документи, отправени на 3 март.

Wall Street Journal твърди, че документите, с които разполага, показват, че Tether и свързан с нея крипто брокер са прикрили самоличността си.

Статията се позовава на съобщения от собственика на Tether Holdings Ltd. Стивън Мур, който изрази загриженост относно рисковете от използването на фалшиви документи и предупреждава да не се участва в измами или пране на пари.

Въпреки това поне един ръководител на Tether, за когото се твърди, че е самият Мур, е подписал фалшиви документи. Tether отхвърли твърденията като “напълно неточни и подвеждащи” и заяви, че поддържа програми за съответствие и работи с правоприлагащите органи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн ще се изстреля около следващия халвинг- твърди PlanB


Паоло Ардоино, главен технически директор на Tether, също отхвърли доклада и заяви, че според него съдържа “дезинформация и неточности” в Twitter.

Не за първи път WSJ критикува Tether за различни проблеми, но USDT токенът на компанията остава най-голямата стабилна монета с пазарна капитализация от $71 милиарда и 24-часов обем от $43 милиарда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Портфолиото на Уорън Бъфет е засегнато от банковата криза

Повечето инвеститори в S&P 500 губят пари заради банковата криза и изглежда, че дори Уорън Бъфет не е застрахован.

март 20, 2023 11:01 2 мин. четене

Правителството на САЩ съзаде криза, твърди Тайлър Уинкълвос

Тайлър Уинкълвос, съосновател на борсата за криптовалути Gemini, наскоро се обърна към Twitter, за да изрази недоволството си от банковата система на САЩ.

март 20, 2023 10:00 2 мин. четене

Credit Suisse ще бъде придобита от най-голямата швейцарска банка

Според запознати извънредната подготовка ще позволи поглъщането да се осъществи без обичайния “шестседмичен период на консултации” с акционерите.

март 20, 2023 9:00 2 мин. четене

Имплозията на SVB предизвика паника и рязък скок на сделките на DeFi пазара

Неотдавнашните финансови проблеми на Silicon Valley Bank (SVB) предизвикаха вълнообразен ефект в сектора на децентрализираното финансиране (DeFi), както съобщава DappRadar, платформа за пазарна информация.

март 19, 2023 20:00 2 мин. четене