НАЧАЛО Алткойни

Тази топ криптовалута може да се срине с над 50% – ето защо

20.05.2024 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тази топ криптовалута може да се срине с над 50% – ето защо

Добре познат анализатор на криптовалути предупреждава, че Chainlink (LINK) може да е изправен пред значителен спад.

Анонимният крипто експерт Credible предполага, че родният токен на Chainlink изглежда е достигнал връх в средата на цикъла.

Според Credible, след като отбеляза значителни печалби през последните няколко месеца, LINK вероятно се насочва към значителна корекция. Той вярва, че след 10 месеца на постоянни печалби и 4x рали, отдръпване за 2-3 месеца с 50-60% спад е очаквано и здравословно.

Той също така отбелязва, че дори по-дълбоко падане, което остава над началото на импулсивното движение, е технически приемливо като по-високо дъно.

Credible използва теорията на вълните на Елиът, която постулира, че актива обикновено преминава през покачване от пет вълни, преди да настъпи отдръпване. Графиката на анализатора показва, че LINK е завършил изкачването си от пет вълни и сега е настроен да коригира към нивото на подкрепа от $7.26.

Към момента на писане на статията LINK се търгува на цена от $16.43 след като отбеляза над 20% ръст на седмичната графика.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойн сезонът отново се забави, но дали е добър момент за инвестиция?

Първоначалното вълнение около т.нар. „алткойн сезон“ се охлади, като много криптовалути се коригираха с 10-20% през последната седмица, с изключение на няколко като Етериум.

18.06.2024 15:00 2 мин. четене

Над $440 милиона бяха ликвидирани от пазара на криптовалути

През последните 24 часа пазарът на криптовалути претърпя рязък спад, който доведе до принудителни ликвидации на трейдъри, заличавайки близо половин милиард долара от пазара.

18.06.2024 13:06 2 мин. четене

Да купиш Kaspa сега е като да купиш Биткойн преди 9 години

Известен крипто анализатор, наречен Crypto Chrys, сега прави голяма сделка с Kaspa (KAS), която според него е толкова добра, колкото и ранните дни на Биткойн.

18.06.2024 11:30 1 мин. четене

Dogecoin разработчик предупреди за рисковете от инвестиране в крипто

Криптовалутите са много интересен, но костелив орех, особено за начинаещите в тази област. Експоненциалният ръст на меме токени като Dogecoin е причина за масовото привличане на много начинаещи.

18.06.2024 10:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.