Home

AI прогноза за цената на Cardano (ADA) за края на 2024 година

20.05.2024 14:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
AI прогноза за цената на Cardano (ADA) за края на 2024 година

Cardano (ADA) отбеляза значително увеличение на китовете в своята екосистема, като тази активност е нараснала поне десет пъти.

Този ръст в активността на китовете може потенциално да повлияе на ценовата траектория на ADA.

В тази връзка ChatGPT 4, най-новият и най-усъвършенстван AI чатбот на OpenAI, предостави прогнози за вероятния търговски диапазон на ADA до края на 2024 г., предлагайки както консервативни, така и оптимистични ценови прогнози.

ChatGPT-4o предположи, че ако общият пазар на криптовалути отбележи стабилен, но умерен растеж, цената на ADA може да варира между $1 и $2 до края на 2024 г.

Алтернативно, при по-оптимистичен сценарий, при който се наблюдават положителни тенденции и значителни развития, ADA потенциално може да се повиши и да достигне между $2 и $5. Ако ADA достигне $5, това би представлявало увеличение от над 1,000% спрямо сегашната му оценка.

ChatGPT също така идентифицира няколко фактора, които могат да повлияят на цената на ADA. Чатботът отбеляза, че увеличените притежания на китове предполагат стабилно доверие в ADA, което показва потенциално бича перспектива поради по-голямото търсене от страна на големи инвеститори.

Освен това положителни събития, като например институционално приемане или технологичен напредък в екосистемата на Cardano, биха могли да повишат цените, докато негативните новини могат да имат обратен ефект.

Инструментът подчерта още, че продължаващото развитие на мрежата, подобрените възможности на смарт договорите и постигането на ключови етапи вероятно ще окажат положително влияние върху стойността на ADA.

AI моделът също така посочи, че инвеститорите в ADA трябва да следят регулаторните промени, по-широките икономически условия, глобалната стабилност, лихвените проценти и пазарната ликвидност, тъй като тези фактори също могат да окажат влияние върху цената на ADA.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 причини, поради които XRP може да се насочва към нов исторически връх

Цената на XRP може потенциално да се повиши, отбелязвайки значителен скок, задвижвана от три бичи индикатора, наблюдавани на месечната графика.

24.07.2024 18:00 2мин. четене

Биткойн Кеш: Подценен, но трейдърите остават скептични

Напоследък стойността на Биткойн Кеш (BCH) постоянно намалява, като към момента на писане на статията се търгува за $372 – спад от 2% за последните 24 часа.

24.07.2024 17:00 1мин. четене

Worldcoin стартира програма за отключване на токени

Worldcoin (WLD) започне значително отключване на токени на 24 юли в рамките на което постепенно ще бъдат отключени 2.38 милиарда WLD на стойност приблизително $5.54 милиарда през следващите четири години.

24.07.2024 15:30 1мин. четене

Финансовият гигант Franklin Templeton разглежда Solana за бъдещи ETF-и

Franklin Templeton, пионер в създаването на спот Биткойн ETF в САЩ, изрази ентусиазъм относно потенциала на други криптовалути, като Solana, да предоставят нови ETF предложения.

24.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.