НАЧАЛО Алткойни

Тази меме криптовалута е един от най-силните алткойни

07.05.2024 22:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Известен крипто стратег предполага, че един от конкурентите на Dogecoin (DOGE) е значително по-напред от другите алткойни.

Псевдонимният анализатор, известен като Cred, информира своите последователи в социалната медийна платформа X, че има бичи възгледи за меме криповалутата Pepe (PEPE).

Cred отбеляза, че PEPE е водещ сред алткойните по отношение на пазарната структура. Въпреки общо пазарната корекция от миналия месец, меме токенът се доближава до историческия си връх, което показва сила.

„PEPE: един от най-силните алткойни, изпреварващ няколко от останалите по силата на пробива на рейндж максимума си (спрямо Bonk и Doge, които все още технически тестват съответните си съпротиви).“

Към момента на писане на статията цената на PEPE е $0.00000844, което е с около 20% под най-високата стойност за всички времена от $0.0000106.

Що се отнася до Dogecoin, Cred предполага, че DOGE може да загуби инерция, ако тества непосредствената си подкрепа при $0.147.

Към момента на писане DOGE се оценява на $0.1584, което е близо до следващото ниво за пробив според анализатора.

В случая с друг меме токен Bonk (BONK) Кред смята, че алткойнът изглежда бичи, докато остава над средната точка на диапазона си при $0.000025.

„Силен от минимума, на върха на локалния рейндж. За предпочитане са плитко отдръпване и/или точки за пробив. Връщането на възстановяването обратно към дъното на рейнджа би било труден изглед.“

Към момента на статията BONK се търгува на цена от $0.00002504.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Binance обяви, че добавя нови двойки за спот търговия

Binance обяви добавянето на нови двойки за търгуване и разширяването на услугите си за ботове за търговия с цел подобряване на възможностите за трейдинг и увеличаване на обхвата на опциите на Binance Spot.

23.05.2024 0:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.