НАЧАЛО Алткойни

Тази криптовалута може да е достигнала своето дъно, твърди анализатор

януари 2, 2023 17:37 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тази криптовалута може да е достигнала своето дъно, твърди анализатор

Популярен трейдър на криптовалути твърди, че един от конкурентите на Етериум (ETH) е близо до дъното, след като през 2022 г. загуби около 95% от стойността си.

Псевдонимният анализатор Кентъринг Кларк (Cantering Clark) каза на своите последователи в Twitter, че пазарните настроения към платформата за смарт договори Solana (SOL) са толкова мечи, че всъщност могат да бъдат сигнал за локално дъно.

Изглежда, че пазарът всъщност може да е малко пренаселен тук. Мисля, че [моят призив] за още 50% спад заедно с всички останали, които призовават за [цена от] $3, може да е сигнал, че това нещо е напълно едностранчиво и потенциално дъно за близкото бъдеще.

Миналата седмица Кентъринг Кларк прогнозира масивен спад за SOL и заяви, че конкурентът на Етериум може да се понижи между $5 и $3. Сега трейдърът смята, че за Solana предстои шорт скуиз.

Шорт скуиз се случва, когато много инвеститори залагат срещу цената на дадена криптовалута и вместо това цената ѝ се покачи, тъй като участниците на пазара с шорт позиции (т.нар. short sellers) се спасяват, за да намалят загубите си.

Данните на аналитичната компания CoinGlass показват, че дългите позиции съставляват над 50.88% от позициите на SOL през последните 12 часа.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн може да скочи с 1,000% – според трейдър, предвидил последния срив


Към момента на писане на статията SOL се търгува на цена от малко над $11, което представлява ръст от 12.35% в рамките на последните 24 часа.

Що се отнася до това какво може да донесе 2023 г. за криптопазарите, Кентъринг Кларк прогнозира, че дигиталните активи вероятно ще се търгуват в широк диапазон, без нови рекордни стойности.

Ето моята прогноза за 2023 г. Големи диапазони във всички класове активи, без нови рекордни стойности. Златото продължава да се представя по-добре.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене