НАЧАЛО Други

Тази крипто борса затваря врати една година след старта си

06.02.2024 13:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тази крипто борса затваря врати една година след старта си

Борсата за криптовалути, създадена от създателите на вече несъществуващия хедж фонд Three Arrows Capital (3AC), ще бъде закрита само година след създаването си.

Според имейл, разпространен сред потребителите на платформата за социални медии X, Open Exchange (OPNX) е обявила официалното си решение да прекрати дейността си и да прекрати услугите си през февруари.

OPNX е инструктирала потребителите да уредят позициите си преди 7 февруари, като ги е посъветвала също така да изтеглят историческите си данни и да се разпоредят със средствата си до 14 февруари.

Платформата информира потребителите, че всички останали отворени позиции ще бъдат автоматично уредени след 7 февруари, а функционалностите за изтегляне на средства ще бъдат деактивирани до 14 февруари.

OPNX беше стартирана от Су Джу и Кайл Дейвис, основателите на 3AC, с визията да се превърне в първата криптовалутна борса, която да улесни търговията с вземания по несъстоятелност.

Тази инициатива имаше за цел да предостави решения за кредиторите на фалирали фирми за криптовалути, включително FTX, Voyager, Celsius, Genesis, BlockFi, Mt. Gox и 3AC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Прогноза за пазарите на петрол – какво да очакваме?

Миналата седмица промените на пазара на суров петрол бяха силно повлияни от дискусиите около лихвените политики на Федералния резерв на САЩ.

26.02.2024 10:00 2 мин. четене

БРИКС: 30 държави в готовност да се присъединят към съюза още тази година

Няколко развиващи се нации се подготвят да станат част от алианса БРИКС през 2024 г.

26.02.2024 8:00 2 мин. четене

Златото проби над $2,040 на фона на слабия долар

Щатският долар показа признаци на спад през последните дни, като повишеното търсене на сигурни активи цената на златото над $2040.

26.02.2024 7:00 2 мин. четене

БРИКС: Още една държава готова да влезе в алианса през 2024 година

Президентът на Венецуела Николас Мадуро наскоро изрази намерението на страната си да се присъедини към алианса БРИКС в близко бъдеще, както стана ясно по време на неотдавнашна телевизионна изява.

25.02.2024 16:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.