НАЧАЛО Други

Създателят на iPod работи по новия продукт на Ledger

декември 10, 2022 18:23 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Създателят на iPod работи по новия продукт на Ledger

Съобщава се, че на пазара ще се появи нов хардуерен криптопортфейл, проектиран от изобретателя на емблематичния iPod на Apple.

Според нов доклад на CNBC създателят на iPod Тони Фадел е проектирал крипто портфейла за Ledger, като устройството ще се продава за $279.

Компанията нарича новия продукт „Ledger Stax“ и е открила предварителни поръчки, като доставките се очакват в началото на 2023 г.

Продуктът беше представен на годишното събитие Ledger Op3n на компанията тази седмица.

Според доклада устройството тежи с 45 грама по-малко от iPhone и използва дисплей с електронно мастило. Потребителите могат да го използват за депозиране или обмен на редица различни криптовалути, включително флагманската криптовалута Биткойн (BTC), платформите за смарт договори Етериум (ETH) и Solana (SOL), както и незаменяеми токени (NFT).

В устройствата има магнити, които позволяват на хората да ги подреждат заедно, поради което продуктът се нарича Stax. Хората могат да го свържат с лаптопите си с USB кабел или с телефоните си чрез Bluetooth.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: 2023 г. ще видим възход при криптовалутите – пазарен стратег от Bloomberg


От Ledger казват, че техните устройства са станали по-популярни с имплозията на криптоборсата FTX, тъй като има повече потребители, които искат да съхраняват самостоятелно своите цифрови активи.

Паскал Готие, главен изпълнителен директор на Ledger каза:

Всички новини, които видяхте от началото на годината, от Celsius чак до FTX, наистина тласнаха много потребители към самостоятелно попечителство.

Ledger вярва, че с увеличеното приемане на цифрови активи техните устройства ще станат по-популярни.

Иън Роджърс, един от директорите на Ledger, сподели:

Няма съмнение за необходимостта от сигурност и няма съмнение, че водим все по-свързан с интернет живот. Instagram, Nike, Starbucks, Amazon – много компании намират реални случаи на използване на цифровите активи. И затова смятам, че ние ще растем заедно с това.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Binance блокира клиентски сметки свързани с Bitzlato

Потребители на криптоборсата Binance споделиха, че гиганта в индустрията е блокирал множество сметки в платформата си във връзка с разследването на Bitzlato.

януари 31, 2023 8:02 2 мин. четене

Какво се случва с имота на Ружа Игнатова в Лондон?

Основателката на OneCoin Ружа Игнатова, известна още като „криптокралицата“, е свързана с британско правителствено досие за имот в Лондон.

януари 30, 2023 17:02 3 мин. четене

Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да влияе на свидетели

Бившият главен изпълнителен директор на сриналата се криптоборса FTX, Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да повлияе на потенциален свидетел.

януари 29, 2023 20:24 2 мин. четене

Гари Генслер коментира рисковете свързани с крипто инвестициите

Председателят на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ Гари Генслeр публикува в Twitter дискусия между него и комисар на SEC, в която обсъждат рисковете от крипто инвестициите.

януари 29, 2023 18:00 2 мин. четене