НАЧАЛО Други

Съдът в САЩ одобри закриването на крипто борсата Bittrex

октомври 31, 2023 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Съдът в САЩ одобри закриването на крипто борсата Bittrex

Bittrex, борса за криптовалути, получи съдебно одобрение за ревизирания си план за несъстоятелност, с който да приключи дейността си в САЩ.

Според съдебно досие съдия Брендън Шанън по време на изслушване в Делауеър в понеделник е дал зелена светлина на стратегията за ликвидация на компанията, насочена към изплащане на дължимите суми на кредиторите.

В документацията се посочва:

Както беше отбелязано в протокола по време на изслушването, съдът реши да издаде ревизирано предложение за заповед, в което се разглеждат неофициалните коментари, направени от Комисията по ценни книжа и фондови борси.

През май Bittrex подаде молба за защита от фалит по глава 11 след обвиненията на Комисията за ценни книжа и борси за управление на нерегистрирана борса. Впоследствие компанията постигна споразумение със SEC, като се съгласи да плати $24 милиона през август.

Въпреки че Bittrex прекрати дейността си в САЩ, нейният международен аналог, Bittrex Global, остава активен.

През август главният изпълнителен директор на Bittrex Global Оливър Линч успокои загрижените за потенциалните връзки със САЩ на фона на регулаторната несигурност в региона, заявявайки, че “ако те се стремят да се ангажират с нерегулирана от САЩ борса за дигитални активи, Bittrex Global е на ваше разположение“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

2 акции, които може приятно да изненадат инвеститорите през 2024 година

В условията на оживен пазар общата тенденция на инвеститорите е да се насочват към добре познати акции. Привлекателността на популярността обаче не винаги означава стабилна инвестиция.

декември 3, 2023 12:00 4 мин. четене

Кой печели най-много от сделката между Binance и правителството на САЩ?

След неотдавнашното споразумение на стойност над $4 милиарда между Binance и американските власти конкурентите в сферата на обмена на криптовалути, а именно Coinbase и Bybit, се превърнаха в значителни печеливши.

декември 3, 2023 10:00 2 мин. четене

БРИКС: Още 20 държави искат да се присъединят към алианса

Според изявленията на южноафриканския посланик Анил Сооклал в неотдавнашно интервю, има официални заявления от 20 нови държави, които искат да се присъединят към алианса БРИКС.

декември 3, 2023 8:00 2 мин. четене

Саудитска Арабия ще инвестира $5 милиарда в държавите от БРИКС

По време на неотдавнашната среща на върха на ООН за климата Обединените арабски емирства (ОАЕ), като новоприет член на БРИКС, поеха значителен ангажимент от $5 милиарда за укрепване на икономическото партньорство.

декември 2, 2023 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.