НАЧАЛО Други

Огромни трансфери на Solana към Coinbase – какво означава това за цената

01.04.2024 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Огромни трансфери на Solana към Coinbase – какво означава това за цената

В изненадващ прилив на активност сума на стойност над $158 милиона от Solana (SOL) беше прехвърлена в Coinbase, водеща платформа за обмен на криптовалути.

Крипто общността научи за това забележително развитие чрез Whale Alert, известна услуга, специализирана в проследяването на значителни транзакции с криптовалути. Чрез поредица от туитове Whale Alert предостави подробна информация за прехвърлянето на значителни количества SOL от непознати портфейли към Coinbase.

Транзакциите се извършиха бързо, като се започне с прехвърлянето на 201,629 SOL на стойност приблизително $39.6 милиона. Това бързо беше последвано от друг трансфер на същата сума. Впоследствие беше прехвърлена малко по-малка сума от 201,174 SOL, на стойност около $39.5 милиона, а последният туит съобщи за трансфер на 202,279 SOL, на стойност около $39.7 милиона.

Последиците за Solana са разнообразни. Някои спекулират, че тези трансфери може да са дело на голям инвеститор или група инвеститори, които целят да консолидират авоарите си в Coinbase, вероятно в подготовка за продажби. Други го разглеждат като стратегическа маневра, потенциално използваща ликвидността на Coinbase за мащабни инвестиционни стратегии или извънборсови (OTC) сделки, които обикновено убягват от вниманието на общия пазар.

Междувременно последиците от тези транзакции за Solana и за по-широкия пазар продължават да се разгръщат. Ако SOL токените, прехвърлени на Coinbase, бъдат продадени, това може да въведе значителен натиск за продажба на пазара, което потенциално да повлияе отрицателно на цената на Solana. Ако обаче тези движения са част от по-широк стратегически план, който не включва продажби на свободния пазар, непосредственото въздействие върху цената на Solana може да бъде минимално.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Доларът засенчва всички останали валути през 2024 година

Няколко нововъзникващи икономики в Азия, Африка и Латинска Америка започнаха да полагат усилия за намаляване на зависимостта си от щатския долар с цел да отслабят неговия световен статут на резервна валута.

19.04.2024 19:36 2 мин. четене

Топ 3 AI акции, които може да са по-добра инвестиция от криптовалутите

Пазарът на криптовалути не веднъж е демонстрирал потенциала си за повишаване на стойността на портфейлите на инвеститорите.

19.04.2024 18:00 2 мин. четене

Икономиката на Китай надмина очакванията за първото тримесечие на 2024 година

Според публикуваните във вторник правителствени данни китайската икономика е надхвърлила очакванията през първото тримесечие на годината, повлияна от политиките за стимулиране и увеличеното търсене.

19.04.2024 16:00 2 мин. четене

Какво мисли съоснователят на PayPal за въздействието на изкуствения интелект

Питър Тийл, известен като съосновател на PayPal и видна фигура в технологичната индустрия, неотдавна изрази загриженост относно въздействието на изкуствения интелект (AI) върху различни умения.

19.04.2024 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.