НАЧАЛО Други

Starbucks спира програмата си за NFT награди

19.03.2024 19:39 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Starbucks спира програмата си за NFT награди

Starbucks обяви закриването на програмата си за лоялни клиенти, която възнаграждава участниците с незаменяеми токени (NFT), генерирани в блокчейна на Polygon (MATIC).

Въведена за бета тестване през декември 2022 г., програмата Starbucks Odyssey позволяваше на членовете да участват в тематични дейности, за да печелят NFT, известни като “Journey Stamps“, и бонус точки, предоставящи достъп до различни предимства и интерактивни преживявания.

След близо две години работа обаче Starbucks оповести в понеделник решението си да прекрати програмата. Кафе гигантът заяви, че Odyssey ще приключи на 31 март, като членовете ще имат срок до 25 март да приключат всички останали “Journeys“.

Според Starbucks “Starbucks Odyssey Beta трябва да приключи, за да се подготвим за това, което ще последва, докато продължаваме да развиваме програмата“.

Въпреки че Starbucks ще прекрати програмата, точките ще останат достъпни чрез NFT пазара Nifty Gateway. Тези дигитални колекционерски предмети ще могат да се търгуват и на алтернативни платформи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Ще присъстват ли европейски държави на срещата през 2024 година?

Годишната среща на върха на БРИКС, планирана за края на тази година, се очаква да се проведе през втората половина на лятото, следвайки модела от предишните години.

17.04.2024 12:00 2 мин. четене

Доларът достигна 5-месечен връх – как се отрази това на другите валути

Индексът на щатския долар (DXY) наскоро достигна петмесечен връх, подкрепен от неочаквано добрите данни за продажбите на дребно в САЩ, докато ключови валути като японската йена и британския паунд бяха подложени на натиск за понижение.

17.04.2024 9:00 2 мин. четене

Google ще инвестира над $100 милиарда в изкуствен интелект

Подразделението за изкуствен интелект на Google, ръководено от главния инженер Хасабис, обяви безпрецедентна инвестиция в размер на над $100 милиарда в изкуствен интелект (AI).

17.04.2024 8:00 1 мин. четене

БРИКС: Важно съобщение от Иран и Китай

Китай и Иран, които са членове на алианса БРИКС, са твърдо обединени на фона на последните събития.

17.04.2024 7:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.