НАЧАЛО Други

Стабилната монета на PayPal вече е достъпна на Solana

29.05.2024 17:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Стабилната монета на PayPal вече е достъпна на Solana

По време на Consensus 2024 PayPal Holdings обяви интегрирането на PayPal USD (PYUSD) в блокчейна на Solana, което прави транзакциите по-бързи и по-евтини.

Това допълнение дава на потребителите гъвкавостта да избират между няколко блокчейна, като повишава техния контрол и възможности.

Блокчейнът на Solana, известен със своята високоскоростна и евтина обработка на транзакции, предлага значителни предимства за търговските приложения.

По данни на платформата за блокчейн анализи Artemis, Solana е водещият блокчейн за преводи на стабилни монети, което го прави идеална платформа за случаите на използване на плащанията на PYUSD.

Хосе Фернандес да Понте, старши вицепрезидент на Групата за блокчейн, криптовалути и дигитални валути на PayPal, заяви:

Повече от 25 години PayPal е водеща в иновациите в областта на дигиталната търговия. PYUSD има за цел отново да направи революция в търговията, като предостави бърз, лесен и евтин метод за плащане за дигиталната икономика. Наличието на PYUSD в Solana подкрепя нашата цел да създадем стабилна дигитална валута за търговия и плащания.

Интеграцията позволява на потребителите на портфейлите на PayPal и Venmo да виждат PYUSD като единен баланс, независимо от блокчейна. Потребителите могат да превеждат PYUSD както на Етериум, така и на Solana. В допълнение към PayPal и Venmo, Crypto.com, Phantom и Paxos са сред първите, които предлагат PYUSD на Solana, осигурявайки безпроблемно преживяване от фиат към крипто.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Байдън може да изгуби президентските избори според Марк Кюбан – ето защо

Въпреки че администрацията на Байдън се ориентира към крипто индустрията, силните страни в бизнеса остават недоволни от прекрачването на границата, което се прави от председателя на SEC Гари Генслер по различни въпроси, свързани с крипто сегмента.

15.06.2024 7:00 2 мин. четене

Инвестициите в крипто надминаха $1 милиард през май

Според данни на KuCoin през май на крипто пазара са направени инвестиции за над $1 милиард, въпреки че е отбелязан лек спад в сравнение с предходния месец.

15.06.2024 6:30 2 мин. четене

Тази акция може да засенчи печалбите от Nvidia през следващите 6 години

Бет Киндиг, главен технологичен анализатор в I/O Fund, твърди, че сред основните играчи в областта на изкуствения интелект (AI) може да има пренебрегната възможност.

15.06.2024 6:00 2 мин. четене

Обвиненията срещу директорите на Binance за укриване на данъци в Нигерия официално бяха свалени

Федералната служба за вътрешните приходи на Нигерия (FIRS) свали обвиненията срешу ръководителите на Binance Тигран Гамбарян и Надим Анджарвала според информация на Reuters.

14.06.2024 23:31 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Стабилната монета на PayPal вече е достъпна на Solana”
  1. Никой,

    PayPallllll са едни от най-добрите да ви източат парите и след това..Можете да се жалвате на 1000места но без резултат ,прави изключение ,ако си Американски Гражданин …Честито да ви е…

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.