НАЧАЛО Алткойни

Етериум е близо до “зона на възможностите” според анализ на Santiment

май 11, 2023 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум е близо до “зона на възможностите” според анализ на Santiment

Според Santiment, компания за крипто анализи, Етериум (ETH) може би навлиза в обещаваща фаза. Те са идентифицирали метрика, известна като 30-дневна пазарна стойност към реализирана стойност (MVRV), която търговците използват, за да идентифицират условията на свръхпокупка или свръхпродажба.

Понастоящем MVRV за ETH е излязла от “опасната зона” и се насочва към област, исторически свързана с ценови дъна, наричана “зона на възможностите“.

MVRV се изчислява, като се раздели текущата пазарна капитализация на актива на реализираната капитализация, която представлява стойността на всички ETH, измерена към момента на покупката.

30 дневната MVRV анализира това съотношение за токени, с които е сключена поне една сделка през последните 30 дни.

Освен това Santiment изтъкна значимо събитие, при което Фондация Етериум прехвърли 14,999 ETH на крипто борсата Kraken.

Това събитие съвпадна с неотдавнашния местен връх на цената на ETH. Santiment предполага, че този ход на фондацията може да е повлиял на ценовото действие и показва потенциални възможности за покупка по време на евентуален спад.

Santiment посочва още, че в предишни случаи, когато от портфейла на Фондация Етериум е било изтеглено значително количество ETH, това е съвпаднало с местните ценови върхове.

Аналитичната компания обаче пояснява, че транзакциите от страна на Фондация Етериум преди тези случаи не са сигнализирали за ценови върхове.

Към момента на писане на статията Етериум се търгува на цена от $1,816, което отразява спад от около 3% през последните 24 часа. Алткойнът остава втората по ранг криптовалута въз основа на пазарната капитализация.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Цената на Solana (SOL) е доста подценена – Invest Answers

Според анонимният домакин на “InvestAnswers”, известен криптоаналитик, Solana (SOL) в момента е подценена в сравнение с конкурента си Етериум (ETH).

юни 1, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.