НАЧАЛО Биткойн

Спенсър Богарт – Купувайте Биткойн, Продавайте Алткойновете

октомври 31, 2018 20:18 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Спенсър Богарт – Купувайте Биткойн, Продавайте Алткойновете

И сега трябва да се купува Биткойн, въпреки последните загуби.

Това каза Спенсър Богарт вчера, 26-ти май, на CNBC в сегмента „Fast Money“. Криптовалутата ще се търгува на „поне“ ​ $10,000 до края на годината, добави той.

Богарт е партньор в корпорацията Blockchain Capital и според него е първият анализатор от Уолстрийт, който покрива Биткойн и блокчейн. Биткойн вече е претърпял три слаби седмици, „най-дългата си поредица от загуби от септември 2017“, коментира той. Въпреки това, Богарт очертава една възходяща прогноза в дългосрочен план, като казва, че:

Дългосрочният тренд е много непокътнат … Институционализацията на Биткойн се случва абсолютно … Всяка голяма банка се опитва да направи нещо в пространството. Или ще предлагат Биткойн на своите клиенти, работещи на платформа за попечителство, или откриват търговско бюро.

Богарт подчерта, че много алткойни вероятно са „надценени“, подчертавайки опасностите от относителната оценка. Той направи паралел между бума на ICO в края на 2017 г. – началото на 2018 г. и бумът на dot-com, предупреждавайки, че много крипто токени са „over-promising and under-delivering“. Богарт каза, че ще продава алткойнове като Cardano , TRON , IOTA и NEO , но е „неутрален“ и ще държи Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash и EOS . „Много съм конструктивен по отношение на Етереум в дългосрочен план“, каза той. Въпреки това, той внимава и с Ethereum в момента поради многото „надценени“ токени, изградени на платформата.

Богарт също така отбеляза, че това е първият мечи пазар, където никой не е лансирал идеята за „края на Биткойн“. Реалността на по-дълбокото институционализиране на крипто пространството осигурява дългосрочен план на крипто като цяло.

 Може ли Биткойн да се търгува по-ниско? Разбира се, но мисля ли, че ще се търгува на по-високо след година? Абсолютно … Бих предположил, че Биткойн ще затвори годината на поне над $10,000.

Слабото представяне на крипто-пазарите, за момента, изглежда продължава.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене