НАЧАЛО Други

Solana (SOL) и Polygon (MATIC) готови за подем след корекцията – какво прогнозират анализаторите

ноември 21, 2023 18:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana (SOL) и Polygon (MATIC) готови за подем след корекцията – какво прогнозират анализаторите

Трейдър, известен с точното прогнозиране на цената на Биткойн по време на бичия тренд през 2018 г., сега очаква значителни възходящи движения за Solana (SOL) и Polygon (MATIC).

Познат в X (Twitter) като “Bluntz“, анализаторът предположи, че Solana изглежда готова за рали, след като се върна към дъното от $54.78 миналата седмица.

Въз основа на анализа на търговеца неотдавнашната корекция е позиционирала Solana за потенциален скок, който да достигне нов връх за 2023 г.

Наблюдавайки SOL, изглежда, че тя формира серия от 1-2 модела от скорошните дъна на по-кратките времеви рамки. Очаква се следващото възходящо движение да ни тласне към $80 и евентуално отвъд тях.

Bluntz използва теорията на вълните на Елиът – сложен метод за технически анализ, който проследява бъдещото ценово действие, като изследва психологията на тълпата, често показвана във вълнови модели. Според тази теория един бичи актив преживява петвълново рали, като всяка основна вълна се състои от пет подвълни.

От анализа на графиката на анализатора се прави изводът, че SOL може първоначално да се покачи около $70, а след това да се разшири до приблизително $82.50.

Преминавайки към MATIC, родния токен на Polygon, решение за мащабиране на Етериум (ETH), Bluntz отбеляза положителна перспектива. Това е така, след като активът почете ключово ниво на подкрепа, докато показва бича дивергенция на часовата времева рамка.

Бичата дивергенция обикновено сигнализира за обръщане, показвайки повишен бичи импулс, въпреки че цената на актива отбеляза нови дъна:

MATIC изглежда се подготвя за потенциален ръст от 20%, като по моя преценка се стреми към нови върхове.

Горната графика означава по-кратък период от време, докато долната графика представя дневния изглед. Тя е претърпяла благоприятна корекция на 0.38 Фибоначи, както и тривълново низходящо движение, показвайки обещаваща бича дивергенция при дъната си.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Цените на руския петрол спадат – Индия ще засили покупките

На фона на спада на цената на руския суров петрол, която падна под границата от $60 за барел, заедно с по-широкия спад на международните бенчмаркове, Индия очаква увеличение на придобиването на руски петрол, както разкри високопоставен правителствен източник, говорил анонимно пред Reuters наскоро.

декември 9, 2023 20:00 2 мин. четене

Китай се закани да даде силен тласък на икономиката си през 2024 година

Китай пое ангажимент да засили фискалната си политика през 2024 г. в опит да стимулира икономиката си в затруднено положение. 

декември 9, 2023 17:00 2 мин. четене

Европа поема инициативата – задават се нови забрани за износа на руски газ

Страните от Европейския съюз са на път да прекратят окончателно вноса на руски газ с въвеждането на мерки, целящи да забранят достъпа на руски енергийни компании до техните газопроводи и терминали.

декември 9, 2023 11:15 3 мин. четене

БРИКС: Индия с важно съобщение за присъединяването на Пакистан към съюза

Индия, като член на БРИКС, наскоро отправи запитвания относно интереса на Пакистан да се присъедини към алианса.

декември 9, 2023 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.