НАЧАЛО Алткойни

Solana (SOL): Какво може да предстои за актива?

ноември 7, 2022 16:10 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana (SOL): Какво може да предстои за актива?

По-голямата част от пазара на криптовалути се бори да задържи скорошната си възходяща инерция, като Solana (SOL) не е изключение. 

Към момента изглежда криптообщността остава донякъде оптимистично настроена към бъдещето цената на токена.

Съдейки по гласовете, подадени с помощта на инструмента Price Estimate на CoinMarketCap, Solana ще се движи на средна цена от $34.29 на 30 ноември 2022 г., според събраните 1,417 гласа.

Това представлява увеличение от $2.53 или 7.9% спрямо текущата цена на SOL, която към момента на писане на статията е около $31.77.

По отношение на очакванията на общността за края на годината те са още по-оптимистични, като се очаква Solana да се търгува на цена от $35.76 до 31 декември, което би означавало скок от $4.013 или 12.6% спрямо текущата цена.

Настроенията около Solana

Поглеждайки към данни от компанията за блокчейн анализ Santiment, виждаме обещаващи индикации за настроенията сред инвеститорите в последните шест месеца. Според тях, позитивният сантимент сред крипто общността е доминантен в момента, като индикаторът за позитивни настроения (в оранжево) надхвърля този за негативни (в лилаво) към момента и средно претегленият коефициент на настроенията (в червено) остава в позитивна територия. 

Докато това не е водещ индикатор и не ни дава представа за предстоящо ценово действие, ни дава известна представа за възприятията на инвеститорите. Конкретно в случая на Solana можем да припишем подобрения сантимент на скорошното обявление на Google Cloud

Google Cloud сподели за партньорство със Solana. Един от най-големите доставчици на облачни услуги в света ще стане част от мрежата на Solana и ще включи блокчейна в своя широк набор от продукти и услуги.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн скочи с над 200% в рамките на два дни


Освен че ще стане валидатор, Google Cloud също така работи със Solana, за да въведе своя Blockchain Node Engine в екосистемата на блокчейна. Blockchain Node Engine е напълно управлявана услуга на Google Cloud за хостинг на нодове, която намалява необходимостта от сложни операции. Тази услуга преди това беше фокусирана единствено върху Етериум и неговата процъфтяваща екосистема от разработчици. След съобщението Solana отбеляза значително повишение на цената. 

В последните 24 часа алткойнът се коригира чувствително заедно с останалата част от крипто пазара, като към момента на писане отчита спад от над 11% за последния ден.

През ноември миналата година Solana достигна най-високата си цена за всички времена от $260. Активът правеше спадове в резултат на честите проблеми с консенсуса във възлите. Сътрудничеството на Google със Solana вероятно е дало на инвеститорите надежда, че проектът ще продължи да се развива и че подобни проблеми ще са все по-редки изключения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Етериум: „Пазете се, предстоят значителни загуби“ – Б. Коуен

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен сподели мнението си, че Етериум (ETH) го очаква значителен спад въпреки скока на цената му през този месец.

януари 27, 2023 20:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене