НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с над 200% в рамките на два дни

ноември 6, 2022 16:04 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с над 200% в рамките на два дни

Тази седмица децентрализиран криптопроект с ниска капитализация скочи значително, след като представи голямо предложение за ъпгрейд.

Крипто активът, заемащ 256-то място по пазарна капитализация, се коригира с повече от 11% през последните 24 часа. Преди това активът нарасна от $1.12 до $3.58 в рамките на последните седем дни, отчитайки скок от над 219% от 3 до 4 ноември.

Band Protocol (BAND), междуверижна платформа за оракул на данни, се търгува на $2.73 към момента на писане на статията.

Проектът, който има за цел да свърже смарт договорите с данни от реалния свят, представи предложение за подобрение на основната мрежа BandChain в края на октомври.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ 5 алткойна за ноември 2022 г.


Според маркетинговия екип на Band Protocol ъпгрейдът ще увеличи пропускателната способност на основната мрежа 10 пъти и ще добави нова функция, която ще улесни разработчиците при създаването на нови възли в BandChain.

С този ъпгрейд използваме новия Metering Middleware от Wasmer, бърза и сигурна среда за изпълнение на WebAssembly, за да изчисляваме потреблението на газ, вместо да използваме техниката “инжектиране на газ”. Този преход позволява на операционната система (оракулския скрипт) ефективно да изчислява потреблението на газ по начин, който е не само по-методичен, но и структурно по-здрав.

Процесът на гласуване в общността за новото предложение започна в четвъртък и ще приключи на 17 ноември.

Към момента на писане на статията 100% от подадените до момента гласове са в полза на обновяването. Дори и на скорошния си локален връх от $3.58 криптовалутата остава с над 84% под най-високата си стойност някога – $22.83.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Tesla предполагаемо отново ще приема Bitcoin плащания – може ли тази алтернатива да е следваща?

След двегодишно затишие по отношение на Bitcoin (BTC) докладите показват, че Tesla е на път да приеме отново флагманската криптовалута като метод за плащане.

септември 25, 2023 17:00 4 мин. четене

Предпродажбата на Wall Street Memes приключва в 21:00. Инвеститорите бързат да не изпуснат последния шанс.

Wall Street Memes буквално изригна през уикенда, което беше очаквано. Само в рамките на уикенда проектът събра над $1.7 милиона, като меме инвеститорите очакват с нетърпение листването на крипто борсите.

септември 25, 2023 13:31 4 мин. четене

Търговия с криптовалути за начинаещи: Кои криптовалути са добра покупка в момента

Uniswap и Filecoin набират скорост, докато VC Spectra се покачва: Открийте най-добрите криптовалути, в които може да инвестират начинаещите!

септември 25, 2023 13:20 4 мин. четене

4 бюджетни криптовалути с потенциал за сериозна възвръщаемост

Търсите ли печеливши монети на изгодна цена? Тогава помислете за VC Spectra (SPCT), Algorand (ALGO), Render (RNDR) и NEO.

септември 25, 2023 13:15 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.