НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с над 200% в рамките на два дни

06.11.2022 16:04 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с над 200% в рамките на два дни

Тази седмица децентрализиран криптопроект с ниска капитализация скочи значително, след като представи голямо предложение за ъпгрейд.

Крипто активът, заемащ 256-то място по пазарна капитализация, се коригира с повече от 11% през последните 24 часа. Преди това активът нарасна от $1.12 до $3.58 в рамките на последните седем дни, отчитайки скок от над 219% от 3 до 4 ноември.

Band Protocol (BAND), междуверижна платформа за оракул на данни, се търгува на $2.73 към момента на писане на статията.

Проектът, който има за цел да свърже смарт договорите с данни от реалния свят, представи предложение за подобрение на основната мрежа BandChain в края на октомври.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ 5 алткойна за ноември 2022 г.


Според маркетинговия екип на Band Protocol ъпгрейдът ще увеличи пропускателната способност на основната мрежа 10 пъти и ще добави нова функция, която ще улесни разработчиците при създаването на нови възли в BandChain.

С този ъпгрейд използваме новия Metering Middleware от Wasmer, бърза и сигурна среда за изпълнение на WebAssembly, за да изчисляваме потреблението на газ, вместо да използваме техниката “инжектиране на газ”. Този преход позволява на операционната система (оракулския скрипт) ефективно да изчислява потреблението на газ по начин, който е не само по-методичен, но и структурно по-здрав.

Процесът на гласуване в общността за новото предложение започна в четвъртък и ще приключи на 17 ноември.

Към момента на писане на статията 100% от подадените до момента гласове са в полза на обновяването. Дори и на скорошния си локален връх от $3.58 криптовалутата остава с над 84% под най-високата си стойност някога – $22.83.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Меме криптовалута продължава да върви надолу, след като наскоро достигна историческо дъно

Меме криптовалутата Degen (DEGEN) отбеляза забележителен спад в цената, след като между 18 и 19 юни показа признаци на възстановяване.

21.06.2024 20:45 1 мин. четене

Рекордни приходи от такси в мрежата на Arbitrum след старта на LayerZero (ZRO)

Пускането на LayerZero (ZRO) на 20 юни значително увеличи таксите в мрежата на Arbitrum (ARB), което доведе до рекорден дневен приход от $3.43 милиона, отбелязвайки 16,680% увеличение спрямо предходния ден.

21.06.2024 19:30 2 мин. четене

Големите инвеститори разпродават меме криптовалутата Dogwifhat – какво следва за цената?

Големите притежатели на Dogwifhat (WIF), наричани често китове, предизвикаха спад в цената, като продадоха значителни части от притежанията си. 

21.06.2024 18:34 2 мин. четене

Алткойн сезонът ще започне по-рано според този фундаментален индикатор

Ки Йонг Джу, главен изпълнителен директор на компанията за блокчейн анализи CryptoQuant, сподели гледната си точка за алткойните, тъй като се очертава потенциалното одобрение на спот Етериум ETF за американските пазари.

21.06.2024 16:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.