НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с над 200% в рамките на два дни

ноември 6, 2022 16:04 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с над 200% в рамките на два дни

Тази седмица децентрализиран криптопроект с ниска капитализация скочи значително, след като представи голямо предложение за ъпгрейд.

Крипто активът, заемащ 256-то място по пазарна капитализация, се коригира с повече от 11% през последните 24 часа. Преди това активът нарасна от $1.12 до $3.58 в рамките на последните седем дни, отчитайки скок от над 219% от 3 до 4 ноември.

Band Protocol (BAND), междуверижна платформа за оракул на данни, се търгува на $2.73 към момента на писане на статията.

Проектът, който има за цел да свърже смарт договорите с данни от реалния свят, представи предложение за подобрение на основната мрежа BandChain в края на октомври.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ 5 алткойна за ноември 2022 г.


Според маркетинговия екип на Band Protocol ъпгрейдът ще увеличи пропускателната способност на основната мрежа 10 пъти и ще добави нова функция, която ще улесни разработчиците при създаването на нови възли в BandChain.

С този ъпгрейд използваме новия Metering Middleware от Wasmer, бърза и сигурна среда за изпълнение на WebAssembly, за да изчисляваме потреблението на газ, вместо да използваме техниката „инжектиране на газ“. Този преход позволява на операционната система (оракулския скрипт) ефективно да изчислява потреблението на газ по начин, който е не само по-методичен, но и структурно по-здрав.

Процесът на гласуване в общността за новото предложение започна в четвъртък и ще приключи на 17 ноември.

Към момента на писане на статията 100% от подадените до момента гласове са в полза на обновяването. Дори и на скорошния си локален връх от $3.58 криптовалутата остава с над 84% под най-високата си стойност някога – $22.83.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Aptos (APT) има повече потенциал от Solana (SOL) – Coin Bureau

Блокчейн протоколът от първи слой Aptos (APT) набира инерция, превръщайки се в един от най-добре представящите се алткойни на криптопазара.

февруари 7, 2023 16:37 2 мин. четене

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене

Polygon (MATIC): 2023 може да е добра година за актива – Bloomberg Intelligence

Според възгледите на Майк Макглоун от Bloomberg Intelligence за крипто пространството през февруари, Polygon (MATIC) ще се радва на значително масово приемане.

февруари 6, 2023 18:00 3 мин. четене

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

февруари 6, 2023 17:00 2 мин. четене