НАЧАЛО Алткойни

Solana: Портфейл извади $90 милиона от стейкинг докато цената е в застой

06.12.2023 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana: Портфейл извади $90 милиона от стейкинг докато цената е в застой

Адрес, свързан с несъществуващата борса за криптовалути FTX, наскоро е освободил от стейкинг SOL на стойност около $90 милиона, според данни от веригата.

Първоначално идентифициран от Lookonchain, адресът, започващ с “4Axqyo“, е извадил от стейкинг 1.5 милиона SOL и е извършил трансфер към друг адрес.

Съобщава се, че получаващият адрес е продължил, като е изпратил 4.13 милиона SOL на стойност около $248.67 милиона към крипто борсата Coinbase.

FTX предполага, че ‘3vxheE‘ вероятно е вътрешен адрес за Coinbase, използван от борсата за обработка на депозити, преди да прехвърли монетите за съхранение.

Понастоящем FTX е ангажирана с ликвидирането на останалите активи, за да компенсира частично своите кредитори.

Неотдавна съдът в Делауеър удовлетвори молба, позволяваща на кредиторите на FTX и нейните филиали да започнат продажбата на тръст активи на стойност $744 милиона. Тези активи са свързани с компаниите за управление на криптовалути Grayscale и Bitwise.

Забележително е, че активите, определени за продажба, обхващат дялове в пет различни тръста на Grayscale на обща стойност $691 милиона и дялове от управляван от Bitwise тръст на стойност $53 милиона, според предишни доклади.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Как се копае Dogecoin (DOGE)?

Dogecoin (DOGE) наскоро отбеляза значителен скок в цената си, като през последните 24 часа тя нарасна с 15% и премина границата от $0.1, търгувайки се за около $0.11 към момента на писане на статията, което доведе до печалби за над 70% от притежателите ѝ.

28.02.2024 20:19 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.