НАЧАЛО Прессъобщения

Solana, Arbitrum и XRP губят над 7% – Bitcoin Minetrix ще увеличи цената си след 3 дни

октомври 13, 2023 18:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Solana, Arbitrum и XRP губят над 7% – Bitcoin Minetrix ще увеличи цената си след 3 дни

Крипто пазарът изненадващо за някои (за други не) се сви драматично в последните дни, особено след като кризата в Близкия изток се разрази на пълни обороти.

Положението в Израел със сигурност влияе негативно не само на финансовите пазари, но и на цялата крипто индустрия.

Не закъсняха и резултатите – Solana, Arbitrum и XRP се оказаха сред най-големите губещи, като на седмична база всички те губят над 7.5%.

Но ако търсите нещо, което има потенциал да ви спечели средства в следващите дни, то Bitcoin Minetrix може да се окаже успешен вариант. В тази статия ще разгледаме защо.

Защо крипто пазарите са под натиск в момента?

В последно време крипто пазарите изпитват забележително напрежение и волатилност. Няколко ключови фактори допринасят за това настоящо състояние.

Преди всичко, военните действия в Израел изпращат вълни на несигурност във всички финансови пазари. Когато политическата и геополитическа обстановка станат нестабилни, инвеститорите често търсят убежище в традиционните активи като златото, което може да остави криптовалутите изложени на по-големи колебания.

Второ, общата несигурност на световните финансови пазари също влияе върху крипто пазарите. С глобални икономически предизвикателства и множество неизвестни, много инвеститори са предпазливи и търсят сигурни стратегии за своите портфейли.

Действията на регулаторните органи, като например атаките на SEC срещу Ripple, също създават напрежение. Такива събития могат да се интерпретират като знак, че правителствата се опитват да ограничат или регулират криптовалутите, което поражда страхове за потенциални промени в регулациите, които биха могли да ограничат иновациите или потреблението на криптовалути.

Bitcoin Minetrix обаче е в друга крива – нагоре

Докато много проекти от крипто пазарите изпитват напрежение поради различни фактори, Bitcoin Minetrix се откроява с позитивна тенденция. Този проект все още се намира в своята предпродажба, но вече показва впечатляващи резултати и се превръща в един от най-успешните Биткойн форкове в момента.

Само след три дни, Bitcoin Minetrix ще премине в нова фаза на развитието си, което прави текущата цена от $0.011 най-ниската възможна за инвеститорите, искащи да се включат рано в проекта. Тази цена е привлекателна, като се има предвид бързото му развитие и растящата му популярност.

Доказателство за потенциала на Bitcoin Minetrix е фактът, че проектът вече е успял да събере над $1.2 милиона в своята предпродажба. Това е ясен знак, че общността вижда стойността в него и вярва в неговата бъдеща успешност.

Bitcoin Minetrix не се базира само на хубава идея, но и предлага иновативна концепция, която разбира се, ще разгледаме детайлно в следващата секция. 

Stake-To-Mine – защо уникалната концепция на Bitcoin Minetrix ще промени крипто света?

Stake-To-Mine е революционен подход в крипто сферата, предоставящ нова визия за добив на криптовалути. Чрез стейкинг на токени, потребителите получават възможност за майнинг без необходимостта от сложна инфраструктура или големи инвестиции.

  1. Демократизира крипто майнинга: Достъпно за всички, независимо от техническите умения или капитал.
  2. Ефективност: Минимизира електрическата консумация, свързана с традиционния майнинг.
  3. Устойчивост: Намалява екологичния отпечатък на добив на криптовалути.
  4. Пасивен доход от криптовалути: Предоставя стабилен доход от стейкнатите токени без допълнителни усилия.

Прогноза на цената на Bitcoin Minetrix

Вече писахме, че облачният добив на Биткойн с Bitcoin Minetrix може да промени статуквото. Но какво можем да очакваме от този токен в следващите няколко дни, седмици и месеци.

Прогноза за края на 2023 година

Както вече бяхме писали, потенциалът пред Bitcoin Minetrix за 2023 година е за цена от $0.07, но това беше при събрани $300,000.

Десет дни по-късно, по време на писане на статията, са събрани 4 пъти повече средства. Не е нелогично да видим и по-висока цена.

Прогноза за края на 2024 година

Очакванията на разработчиците са платформата да стартира с пълна пара, така че няма да е невероятно, ако инвеститорите видя цени от $0.13, а защо не и $0.15 при добро стечение на обстоятелствата.

Това променя прогнозите за доходността с допълнителни 2Х (от 13Х на 15Х). И тук пасивния доход от добив на Биткойн все още не е включен. 

Преди време имаше и по далечни прогнози за проекта, но гледайки как се развиват нещата, според мнозина няма смисъл да се правят далечни прогнози, които имат почти нулев шанс да се случат точно така, както са предвидени.

Как да закупя Bitcoin Minetrix на ниска цена?

  1. Посетете сайта на предварителната продажба
  2. Свържете своя крипто портфейл с този на $BTCMTX
  3. Направете своята инвестиция
  4. Вкарайте токени в стейкинг пула на Bitcoin Minetrix, за да увеличите капитала си безплатно
  5. Заявете своите токени в края на предпродажбата, или ги оставете за добив на Биткойн


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.