НАЧАЛО Прессъобщения

Крипто майнингът е вече в “Облака”. Bitcoin Minetrix навлиза на пазара, за да промени статуквото

септември 27, 2023 18:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто майнингът е вече в “Облака”. Bitcoin Minetrix навлиза на пазара, за да промени статуквото

Пасивният доход от криптовалути си беше запазена марка на Биткойн, като крипто миньорите добиха огромни количества и успяха да получат големи награди.

Полека-лека обаче печалбите намаляха, а изискванията на пазара “избутаха” дребните инвеститори от картинката.

Но както винаги крипто индустрията намира решения за всички проблеми. И тук е време да ви представим Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – криптовалута, която ще ви помогне да добивате Биткойн, без да се налага да инвестирате големи суми.

Какво е “облачно” добиване и защо е толкова популярно?

„Облачното добиване или облачен майнинг“ (cloud mining) е процес, при който индивиди участват в добиване на криптовалути като Биткойн, без да закупуват или поддържат “копачки” (mining rigs). Това става чрез наемане на производителност от специализирани компании, които разполагат с необходимата техника и софтуер.

Облачното добиване става все по-популярно, тъй като предлага няколко предимства. Първо, потребителите нямат нужда от специализирани познания за хардуера и софтуера, необходими за добиване на Биткойни. Второ, те се освобождават от нуждата да плащат големи сметки за електричество и обслужване на оборудването. Трето, рисковете от остаряване на техниката ги няма, тъй като тези проблеми са бреме за доставчика на услугата.

Компаниите за облачно добиване обикновено са разположени в страни с ниски цени на електроенергия и/или благоприятен климат, като често използват възобновяеми енергийни източници. Така потребителите могат да се концентрират върху управлението на своята инвестиция, без да се грижат за техническите аспекти на процеса.

Как работи Bitcoin Minetrix?

Bitcoin Minetrix използва консенсусен механизъм, познат като доказателство за алог (Proof-of-Stake, PoS), за да избегне „тежката работа“ от работата с Proof-of-Work (PoW), като този процес се автоматизира. 

По този начин потребителите могат да купуват и стейкват своите (BTCMTX) токени, за да получават кредити за облачно добиване. 

Наградите от добиването се разпределят сред участниците в зависимост от техния дял в общия пул, като по този начин се избягват неприятни изненади, свързани със самосиндикалното добиване на Биткойн. 

Това би позволило на потребителите да участват в процеса на добиване, без нуждата от специализирани знания или оборудване.

Stake-To-Mine концепцията е нова, но със сигурност е доста обещаваща

Bitcoin Minetrix се опитва да предложи иновативни решения в сравнение с традиционното облачно добиване, като се стреми към прозрачност и по-малък финансов риск за потребителите. Няма огромни първоначални инвестиции и големи обещания, което може драстично да намали шансовете за финансови загуби.

Безопасността на средствата е основен приоритет и потребителите не трябва да се притесняват за защитата на своите инвестиции. Това е от особена важност, тъй като много продукти, свързани с облачно добиване на Биткойн, се оказват печеливши на думи, но не и на практика. За да осигури доверие и стабилност, Bitcoin Minetrix използва токените $BTCMTX, с които се извършват почти всички процеси.

Този подход позволява на участниците, ако не са доволни от идеята или доходността на проекта, да изтеглят токените си от стейкинг пула, да ги продадат и да продължат напред, без да се чудят дали ще могат да вземат парите си обратно. 

Bitcoin Minetrix предлага гъвкавост, като контролът на средствата е на 100% в ръцете на потребителите, като се стреми към развитие на доверието в проекта.

Кои са основните неща, които трябва да знам за Bitcoin Minetrix?

Разбира се, като изцяло нов токен в системата на Етериум, няма как да изпуснем най-важните моменти, които трябва да покажем при Bitcoin Minetrix. Нека и видим какво може да предложи тази нова криптовалута.

Как да закупите Bitcoin Minetrix?

Ранните инвеститори могат да грабнат над 68,000% АPY (дa, точно такива са стойностите), което може да утрои вашите токени още в рамките на два дни. Разбира се, този процент ще падне, но потенциалът за тези, които купят сега, е огромен.

Ето и стъпките:

  1. Посетете сайта на предварителната продажба на Bitcoin Minetrix
  2. Свържете вашия крипто портфейл
  3. Купете $BTCMTX токени
  4. Може веднага да ги сложите в стейкинг пула, за грабнете възможно най-големите награди
  5. Изчакайте края на предпродажбата, за да можете да вземете своите токени


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

2 Отговори на “Крипто майнингът е вече в “Облака”. Bitcoin Minetrix навлиза на пазара, за да промени статуквото”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.