НАЧАЛО Прессъобщения

ChatGPT направи прогноза за цената на Bitcoin през октомври, Bitcoin Minetrix чупи рекорди

октомври 3, 2023 18:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ChatGPT направи прогноза за цената на Bitcoin през октомври, Bitcoin Minetrix чупи рекорди

ChatGPT се превърна в абсолютен хит и няма как това твърдение да бъде оспорено. Платформата на OpenAI се превърна в отлично средство за разчитане на данни и извършване на автоматизации, но за някои инвеститори и идеално средство за разчитане на прогнози за Bitcoin.

В статията ще видим и един нов Bitcoin форк – Bitcoin Minetrix, който се оказва особено сполучлив според някои анализатори.

ChatGPT очаква Биткойн да мине $30,000 през октомври

ChatGPT направи интересна прогноза за Bitcoin, а ако се абстрахираме от малко нескопосано написания отговор, можем и да си отговорим защо. $BTC отрази ръст от над 5% на седмична база, като Fear & Greed индексът е на ниво 44. Oчакванията за покачване на цената на Биткойн са много големи.

Пазарната капитализация на флагманската криптовалута е над $538 милиарда към 3 октомври, като по всичко личи, че потенциалът за разгръщане на най-старата криптовалута може би ще се активизира между 14-18 октомври.

Това ще донесе ли допълнителни придобивки за копачите и другите инвестирали в Bitcoin? Нека разберем.

Bitcoin Minetrix – най-добрата алтернатива за добив на Биткойн

Bitcoin Minetrix предлага облачен майнинг, който позволява на потребителите да участват в добива без да се налага да закупуват или поддържат скъпо оборудване. Това значително намалява бариерите за вход и рисковете, свързани с хардуерни проблеми.

С над $380,000 събрани досега, Bitcoin Minetrix се гордее с прозрачност и доверие в общността. Техният успех говори сам по себе си. Bitcoin Minetrix не е просто поредният проект в сферата. Той се отличава като един от малкото такива с реална концепция зад себе си, която привлича и задържа инвеститори.

В основата на успеха на Bitcoin Minetrix стои нововъведеният алгоритъм Stake-To-Mine. Този алгоритъм комбинира предимствата на традиционния добив и стейкинга, като позволява на потребителите да залагат (стейкват) своите монети в замяна на възможността да участват в добива. Това добавя допълнителна степен на сигурност и стабилност на системата.

Какво представлява Stake-To-Mine и защо е толкова перспективна концепцията?

Stake-To-Mine представлява новаторски метод, който комбинира предимствата на стейкинга и крипто майнинга. В основата на тази концепция е убеждението, че крипто майнингът може да е страхотна идея, но той често изисква големи начални инвестиции и технически познания.

Вместо да купуват и поддържат техническо оборудване, потребителите просто “залагат” или стейкват дадена сума. Това им предоставя добивни кредити, които им позволяват да участват в облачното добиване. Тази система гарантира проследяване на всеки дял и справедливо разпределение на наградите сред участниците.

Освен това, със Stake-To-Mine няма нужда от скъпо оборудване или софтуерни ъпдейти. Това намалява техническите бариери и позволява на по-голям брой хора да се включат в процеса, без да имат обширни познания в областта на криптовалутите.

Системата предлага добра възможност за пасивен доход от крипто. Чрез стейкинг на токени инвеститорите могат да генерират приход от добива на Bitcoin, без да се налага активно участие или непрекъснато наблюдение на доходността.

Прогноза за цената на Bitcoin Minetrix

Мнозина се питат с какъв потенциал реално разполага $BTCMTX, за да преценят дали да инвестират в него.

  1. Възвръщаемост от предпродажбата: Очакванията са, че токенът ще достигне цена от $0.05 към края на предпродажбата. Това би представлявало петкратно увеличение на инвестицията за ранните инвеститори, което е изключително привлекателно предложение. Подобни стойности обикновено заинтригуват все повече внимание от страна на крипто общността.
  2. Потенциал за 2023 година: Анализът сочи, че до края на 2023 година има солиден потенциал цената на Bitcoin Minetrix да достигне до $0.07. Това представлява стабилен ръст и допълнителна стабилност на токена в средносрочен план.
  3. Перспективи за следващата година: Според някои анализи, до края на следващата година Bitcoin Minetrix има реален шанс цената му да се изкачи между $0.10 и $0.13. Това би дало впечатляващата 13Х доходност на инвестициите, без да броим допълнителните награди от добива на Bitcoin.

Заключение

Bitcoin може и да получи признание от ChatGPT, но също така е перфектно допълнен от една от най-добрите алтернативи на пазара – Bitcoin Minetrix.

И ако пасивният доход от добиване на BTC е интересна опция за вас, то със сигурност този нов токен може да се окаже скрит коз за някои инвеститори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 9, 2023 17:01 6 мин. четене

Пропуснали сте скока на Maker (MKR)? Този бъдещ крипто скъпоценен камък може да е добра възможност

Maker (MKR) наскоро демонстрира забележителен скок, привличайки вниманието на инвеститорите.

декември 9, 2023 15:00 3 мин. четене

3 причини, поради които eToro и Pullix могат да доминират в търговията с криптовалути на дребно

eToro е една от най-големите финтех компании в света, с над 20 милиона потребители и общ обем на търговията от над $1 трилион. За разлика от нея Pullix е перспективна платформа за търговия, която използва блокчейн технология.

декември 9, 2023 13:00 3 мин. четене

Криптовалути, които набират инерция през декември 2023 г.

През 2023 г. три криптовалути – VC Spectra (SPCT), Filecoin (FIL) и Polkadot (DOT) – показаха образцово представяне в сферата на дигиталните активи.

декември 9, 2023 11:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.