НАЧАЛО Прессъобщения

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

Крипто миньорите могат да потриват доволно ръце, тъй като тяхната доходност може да нарасне с повишаването на цената на $BTC. И именно тук Bitcoin Minetrix може да се окаже ключовият играч в добива на криптовалути в “облачното пространство” (cloud mining).

Крипто майнинг в облака – мит или реалност?

Облачният майнинг на криптовалути е станал особено популярен, като предлага решение във времена, когато цените на майнинг оборудването са високи и търсенето на подходящи копачки може да отнеме много време. Този метод позволява на инвеститорите бърз достъп до миньорски ресурси и предоставя възможност за пасивен доход от криптовалути без нужда от предварителни знания или технически умения.

Проект като Bitcoin Minetrix използва облачния майнинг, за да даде възможност на потребителите си да стейкват токени и да получават дивиденти от добив на Биткойн. Този подход е изключително ефективен, особено за тези, които искат да избегнат сложността и трудностите, свързани с традиционното копаене на криптовалути.

Въпреки това е важно инвеститорите да бъдат наясно с рисковете, тъй като много платформи за облачен майнинг се оказват измами. Трябва да се извършва дълбоко проучване и да се избират само утвърдени и надеждни платформи като Bitcoin Minetrix, които предлагат прозрачност и сигурност на средствата на своите потребители, като токенът беше и сред най-добрите крипто инвестиции през последния уикенд.

Stake-To-Mine или как Bitcoin Minetrix се справя с проблемите в клауд майнинг индустрията

Bitcoin Minetrix подхожда иновативно към проблемите в индустрията на облачния майнинг чрез серия от стратегии и решения, като предлага иновативната Stake-To-Mine концепция, за която ще стане дума по-долу.

Платформата използва децентрализация, осигурявайки достъп чрез Ethereum токени ($BTCMTX), което гарантира сигурност и прозрачност на транзакциите. Токените $BTCMTX осигуряват справедливи и пропорционални награди в зависимост от дяла на всеки инвеститор в стейкинг пула. По-голям дял означава по-големи награди, което стимулира участието на потребителите.

Екипът на Bitcoin Minetrix планира да разработи и собствени крипто ферми. За тази цел, компанията ще наема квалифицирани професионалисти, които ще гарантират ефективността и надеждността на майнинг операциите. Този подход ще помогне за осигуряване на стабилна и надеждна услуга за потребителите.

Трето, компанията има достъп до евтина електроенергия, което допълнително намалява оперативните разходи и увеличава доходността на майнинга.

На последно място, но не по значение – Bitcoin Minetrix е официално регистрирана компания с валиден ДДС номер, което укрепва нейната законност и надеждност. Това позволява на инвеститорите да имат доверие в платформата и в способността ѝ да предоставя обещаните услуги и награди.

Как работи Stake-To-Mine?

Stake-To-Mine е концепция, която комбинира Proof of Stake (PoS) и Proof of Work (PoW) методологии, за да оптимизира процеса на копаене на криптовалути като Биткойн. Тя работи по следния начин:

 1. Proof of Stake & Proof of Work
  Използват се PoS за стейкинг на токени и PoW за копаенето на Биткойн, комбинирайки сигурността и ефективността на двете системи.
 2. Получване на стейкинг токени
  Инвеститорите получават награди в стейкинг токени за участието си в системата. Тези токени представляват дял в общия стейкинг пул и обикновено са свързани с допълнителни права и привилегии.
 3. Изгаряне на токени
  Стейкинг токените могат да се „изгарят“, като се компенсират с добивни кредити. Това означава, че токените се унищожават, а инвеститорите получават еквивалентна стойност в кредити за копаене.
 4. Получаване на добивни кредити
  Тези кредити предоставят достъп до машинен ресурс от крипто копачките, позволявайки на инвеститорите да участват в копаенето на Биткойн без да са принудени да управляват собствено оборудване.
 5. Генериране на печалби
  Инвеститорите извличат печалба от своите добити Биткойни, което им предоставя възможност за стабилен и пасивен доход, без да се налага активно участие в процеса на копаене.

Така концепцията Stake-To-Mine позволява на инвеститорите да се възползват от предимствата на крипто майнинга, без да се налага да имат технически познания или да управляват хардуер, с всички асоциирани с него разходи – като обновяване на софтуер или хардуер, избиране на Биткойн пулове за участие, плащане на сметки за ток и намиране на подходящо място за съхранение на копачките.

Често задавани въпроси

Може ли Bitcoin Minetrix да донесе пасивен доход от добив на Биткойн?

Да, това е целта на екипа на проекта, като от Bitcoin Minetrix се опитват да изчистят името на клауд майнинг индустрията, която беше доста опетнета от измамни играчи.

Кои са основните инвеститори в Bitcoin Minetrix?

Основните инвеститори са феновете на пасивните доходи, които искат да инвестират в нов проект с потенциал. Профилът на идеалния инвеститор е човек, който търси дългосрочна инвестиция, с възможност за стабилен доход.

Влияе ли цената на Bitcoin на наградите?

Абсолютно. Повишаващите се цени на Биткойн могат да повишат вашите награди от добив на Биткойни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 22:02 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.