НАЧАЛО Други

Смартфоните са жизненоважни за криптовалутите – InvestAnswers

октомври 10, 2022 11:18 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Смартфоните са жизненоважни за криптовалутите – InvestAnswers

Популярен крипто анализатор твърди, че смартфоните могат да доведат огромни вълни от нови потребители в света на дигиталните активи.

В ново видео водещият на канала InvestAnswers каза, че опростените мобилни крипто портфейли могат да бъдат това, което ще накара обществеността да приеме виртуалните активи.

Ако можете да опростите портфейла, можете да промените играта и точно тук се намесва [съсъздателят на Solana Анатолий Яковенко]. Големият план за решение за масово приемане на криптовалутите е портфейл, интегриран в смартфон, и това може да помогне за глобалната икономическа свобода.

Анализаторът казва, че мобилните телефони вече имат всички необходими атрибути за поддръжка на крипто портфейли за масите, включително вградени функции за сигурност.

Защо телефонът? Какво е толкова специално в телефона? Защо не е просто лаптоп или интернет? Е, повече хора имат телефони, отколкото каквото и да било друго. А също така, с портфейл в телефона, [всичко] е по-добро, по-евтно, по-бързо. Освен това е напълно автентичен, защото в смартфона има куп функции, които са много важни…

Пръстови отпечатъци и сканиране на ретината, и всички подобни неща, които стават ключови и критични. Това ще даде на потребителите много по-голяма увереност при транзакциите и криптовалутите занапред.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Доминантността на актива започва да се възстановява


През юни Solana Mobile, дъщерно дружество на Solana Labs, представи смартфон с поддръжка на Web3, наречен Saga. Приблизително по същото време Яковенко заяви, че целта на мобилния телефон е да направи транзакциите и управлението на крипто активи „толкова невероятни, колкото използването на Apple Pay“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Alameda са инвестирали сериозна сума в майнинг компанията Genesis

Alameda Research, фирмата за търговия, тясно свързана с изпадналата в затруднение борса FTX, е инвестирала $1.15 милиарда в крипто миньора Genesis Digital Assets.

декември 4, 2022 11:43 1 мин. четене

Вижте 3-те най-важни истории в крипто от изминалата седмица

Сривът на криптоборсата FTX продължава да отеква в индустрията – продължаваме да виждаме новини и развития около това ключово събитие. 

декември 4, 2022 7:50 1 мин. четене

Клиентите на крипто борсата Gemini изложени на риск

Крипто борсата Gemini изглежда е последната жертва на каскадния ефект, породен от срива на FTX, последвана от неблагоприятни ефекти за BlockFi, Genesis и Digital Currency Group (DCG).

декември 3, 2022 18:24 1 мин. четене

„Заблуденият“ Банкман-Фрийд „ще прекара време в затвора“ – М. Новограц

Новограц заклейми бившия главен изпълнителен директор на FTX Сам Банкман-Фрийд като „заблуден“ в неотдавнашно интервю за CNBC.

декември 3, 2022 16:50 1 мин. четене