НАЧАЛО Други

Смартфоните са жизненоважни за криптовалутите – InvestAnswers

октомври 10, 2022 11:18 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Смартфоните са жизненоважни за криптовалутите – InvestAnswers

Популярен крипто анализатор твърди, че смартфоните могат да доведат огромни вълни от нови потребители в света на дигиталните активи.

В ново видео водещият на канала InvestAnswers каза, че опростените мобилни крипто портфейли могат да бъдат това, което ще накара обществеността да приеме виртуалните активи.

Ако можете да опростите портфейла, можете да промените играта и точно тук се намесва [съсъздателят на Solana Анатолий Яковенко]. Големият план за решение за масово приемане на криптовалутите е портфейл, интегриран в смартфон, и това може да помогне за глобалната икономическа свобода.

Анализаторът казва, че мобилните телефони вече имат всички необходими атрибути за поддръжка на крипто портфейли за масите, включително вградени функции за сигурност.

Защо телефонът? Какво е толкова специално в телефона? Защо не е просто лаптоп или интернет? Е, повече хора имат телефони, отколкото каквото и да било друго. А също така, с портфейл в телефона, [всичко] е по-добро, по-евтно, по-бързо. Освен това е напълно автентичен, защото в смартфона има куп функции, които са много важни…

Пръстови отпечатъци и сканиране на ретината, и всички подобни неща, които стават ключови и критични. Това ще даде на потребителите много по-голяма увереност при транзакциите и криптовалутите занапред.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Доминантността на актива започва да се възстановява


През юни Solana Mobile, дъщерно дружество на Solana Labs, представи смартфон с поддръжка на Web3, наречен Saga. Приблизително по същото време Яковенко заяви, че целта на мобилния телефон е да направи транзакциите и управлението на крипто активи “толкова невероятни, колкото използването на Apple Pay”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Лукашенко се обръща към съюза в отговор на санкциите

По време на срещата на Висшия евразийски икономически съвет в Москва президентът на Беларус Александър Лукашенко изрази отговора на страната си за санкциите.

май 30, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC представлява заплаха от правителствен контрол според създателя на Cardano

Съоснователят на Cardano (ADA), популярната платформа за смарт договори, изрази загриженост относно дигиталните валути на централните банки (CBDC) и техния потенциал за правителствен контрол.

май 30, 2023 12:00 2 мин. четене

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем на търговията очаква редица постижения в крипто индустрията през следващата бича фаза.

май 30, 2023 10:30 2 мин. четене

Как да изкарвате пари с ChatGPT

В тази статия ще видите пет начина, по които можете да използвате ChatGPT, за да печелите пари, като например създаване на съдържание, проектиране на инструменти с изкуствен интелект и др.

май 30, 2023 8:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.