НАЧАЛО Биткойн

Системата на Coinbase се срина след забележителният скок в цената на Биткойн

29.02.2024 6:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Системата на Coinbase се срина след забележителният скок в цената на Биткойн

Скокът в стойността на Биткойн създаде главоболия на Coinbase, популярната платформа за търговия с криптовалути, тъй като тя се бори с доклади за потребители, които виждат нулеви салда по сметките си.

Уверявайки клиентите си за сигурността на техните активи, Coinbase започна разследване на въпроса и обещава да предостави незабавно актуализации.

Забележително е, че неотдавнашният скок на цената на Биткойн, който за кратко тласна актива над $64,000, предизвикан от повишеното търсене след въвеждането на американските спот ETF за BTC, привлече значително внимание.

Този скок отново разпали интереса към платформи като Coinbase, които улесняват покупката, продажбата и съхранението на криптовалути.

Изглежда обаче, че произтичащото от това рязко нарастване на търсенето е претоварило инфраструктурата на Coinbase, което е довело до технически проблеми, изострени от големия трафик.

Потребителите бяха разтревожени да открият, че сметките им показват нулеви салда, въпреки че притежават криптоактиви.

В отговор на това техническата поддръжка на Coinbase, а именно каналът ѝ в X (бившия Twitter), първоначално предостави общи стъпки за отстраняване на проблеми, без да признае вътрешните проблеми на платформата. Малко по-късно обаче компанията призна за срива на системата и активно работи за неговото разрешаване.

Въпреки тези усилия моментът на проблема не може да бъде по-лош за Coinbase, тъй като съвпада с възраждането на интереса към търговията с криптовалути сред случайните инвеститори, които сега се оказват неспособни да получат достъп до активите си.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Биткойн скоро ще ликвидира мечките според крипто анализатор

Известен блокчейн анализатор предполага, че Биткойн (BTC) мечките ги очакват трудни времена след неотдавнашната корекция на криптовалутата.

17.04.2024 13:00 1 мин. четене

БРИКС: Ще присъстват ли европейски държави на срещата през 2024 година?

Годишната среща на върха на БРИКС, планирана за края на тази година, се очаква да се проведе през втората половина на лятото, следвайки модела от предишните години.

17.04.2024 12:00 2 мин. четене

Шокираща прогноза за хонконгските Биткойн ETF

Комисията по ценни книжа и фючърси (SFC) на Хонконг даде условни разрешения на трима мениджъри на активи да започнат емитирането на спот фондове, за Биткойн и Етериум (ETF).

17.04.2024 11:00 2 мин. четене

Ето колко Биткойн ви трябва, за да станете милионери според Майкъл Сейлър

Председателят на MicroStrategy, Майкъл Сейлър, потвърди твърдата си вяра в безграничния потенциал на Биткойн, като подчерта значението му като инвестиция.

17.04.2024 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.