Home

Биткойн е неудържим, продължавайки подема над $64,000

28.02.2024 19:22 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн е неудържим, продължавайки подема над $64,000

Биткойн продължава да радва инвеститорите в криптовалути с неудържимата си възходяща серия, която достигна нов пик - $64,000.

Фурорът, който предизвиква Биткойн в крипто средите изглежда сякаш няма да спре, макар че някои анализатори са на мнение, че е време за корекция – въпроса е дали преди или след като достигне нов исторически връх?

BTC достигна връх над $64,000, но отбеляза леко отдръпване в рамките на минути. Към момента на писане на статията цената на BTC възлиза на $63,600, което представлява впечатляващ ръст от над 10% за деня и 23% за последната седмица.

Пазарната капитализация на флагманската криптовалута се изстреля до $1.25 трилиона, а обемът на търговия за последното денонощие достигна почти $60 милиарда.

От пазарът бяха ликвидирани $413 милиона за последните 24 часа, $320 милиона от които в шорт позиции.

Понастоящем на пазара на Биткойн се наблюдават значителни спекулации, породени от различни фактори, като например борсови дейности, движение на капитали, търговия с деривати и институционален интерес, както съобщава Glassnode.

Въпреки появата на песимистични сигнали, на пазара съществуват противоречиви настроения, които предполагат повишен апетит за риск сред ентусиастите на Биткойн.

Забележително е, че CryptoQuant наблюдава пробив на Биткойн на значително ниво на съпротива, което се е задържало в продължение на 2-3 години. Този пробив показва, че основното препятствие, което остава, е върхът от предишния цикъл от около $69,000, което подсказва за потенциала за по-нататъшно възходящо движение.

Въпреки че е разумно да не се отхвърлят напълно мечите индикатори, основната пазарна динамика и настроенията на инвеститорите изглеждат готови да подкрепят стойността на Биткойн в обозримо бъдеще.

Особено като се има предвид настоящата волатилност, няма да е изненадващо Биткойн да надхвърли предния си връх в близките дни – а кой знае, може би в близките часове?

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн се върна над $67,000, отразявайки представянето на стоковия пазар

Днес пазарът на криптовалути отбеляза ръст, като основните токени регистрираха печалби, отразявайки положителните движения на пазарите на акции в САЩ.

26.07.2024 19:15 2мин. четене

Биткойн защитниците във Великобритания настояват правителството да запази BTC притежанията

Група за защита на BTC призова правителството на Обединеното кралство да запази Биткойн притежанията си, вдъхновено от действията на Доналд Тръмп, Салвадор и ОАЕ.

26.07.2024 18:30 1мин. четене

Още един щат в Америка разкри инвестиция в Биткойн ETF

Бързо развиващата се технология на блокчейн и нарастващият интерес към криптовалутите започват да оказват значително влияние върху финансовите стратегии на публичните институции.

26.07.2024 18:12 1мин. четене

Американски щат инвестира пенсионен фонд в Биткойн ETF

Джърси Сити възнамерява да инвестира част от пенсионния си фонд в BTC ETF, което е пионерска стъпка в общинските финанси.

26.07.2024 18:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.