НАЧАЛО Алткойни

Шиба Ину (SHIB): Тази борса държи една пета от резервите си в SHIB

ноември 12, 2022 15:47 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину (SHIB): Тази борса държи една пета от резервите си в SHIB

Главният изпълнителен директор на популярна борса пусна доказателство за резервите (PoR), което разкрива, че втората по големина част от резервите на компанията е в Шиба Ину (SHIB).

Падението на борсата FTX, от втората по големина борса до фалит, увеличи търсенето на прозрачност от страна на крипто борсите.

Блокчейн платформата Chainlink представи протокол, наречен Доказателство за резерва, за да даде възможност за надеждно и своевременно наблюдение на резервните активи. Той извършва автоматични одити, за да осигури прозрачност на потребителите.

Crypto.com държи $570 милиона в Шиба Ину

Крис Маршалек, основател и главен изпълнителен директор на Crypto.com, публикува данни на своите резерви, което показва SHIB като втория по големина актив в резерв. Общата стойност на резервите в борсата е над $2 милиарда, от които тя държи почти $570 милион в SHIB.

Най-голямото разпределение на платформата е в Биткойн (BTC), на стойност почти $900 милиона, и съставлява над 30% от портфейла. Докато третата по големина алокация е в Етериум, на стойност близо $500 милиона. Етериум съставлява над 17% от притежаваните резерви. Стабилните монети USDC и USDT също съставляват по малко над 5% от общите средства, служещи като обезпечение.

Какво има да каже основателят на компанията за своите резерви?

Крис Маршалек публикува съобщение в Twitter, в което заявява, че това представлява само част от техните резерви. През следващите няколко седмици борсата ще пусне напълно одитирано доказателство за резервите. Тя също така иска да работи в духа на пълната прозрачност и да остане сигурна платформа.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Dogecoin (DOGE): Китовете местят $410 милиона


Шиба Ину (SHIB) се търгува с близо 90% надолу от историческия си връх от $0.000088, достигнат през септември 2021 г.

Междувременно Cronos (CRO), родният токен на Crypto.com, се понижи с почти 12% в рамките на последните 24 часа. В момента тя се търгува на ниво от $0.0821.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Предпродажбата на Wall Street Memes приключва в 21:00. Инвеститорите бързат да не изпуснат последния шанс.

Wall Street Memes буквално изригна през уикенда, което беше очаквано. Само в рамките на уикенда проектът събра над $1.7 милиона, като меме инвеститорите очакват с нетърпение листването на крипто борсите.

септември 25, 2023 13:31 4 мин. четене

Търговия с криптовалути за начинаещи: Кои криптовалути са добра покупка в момента

Uniswap и Filecoin набират скорост, докато VC Spectra се покачва: Открийте най-добрите криптовалути, в които може да инвестират начинаещите!

септември 25, 2023 13:20 4 мин. четене

4 бюджетни криптовалути с потенциал за сериозна възвръщаемост

Търсите ли печеливши монети на изгодна цена? Тогава помислете за VC Spectra (SPCT), Algorand (ALGO), Render (RNDR) и NEO.

септември 25, 2023 13:15 4 мин. четене

Инвеститор напусна работа и тръгна с печалбите си от Биткойн на глобална пътешествие – VC Spectra следващата му цел?

След като намира успех с Биткойн, този човек се впуска в глобално приключение. Може ли VC Spectra да бъде следващата дестинация за неговите инвестиции?

септември 25, 2023 12:15 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.