Home

Шиба Ину (SHIB): Тази борса държи една пета от резервите си в SHIB

12.11.2022 15:47 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину (SHIB): Тази борса държи една пета от резервите си в SHIB

Главният изпълнителен директор на популярна борса пусна доказателство за резервите (PoR), което разкрива, че втората по големина част от резервите на компанията е в Шиба Ину (SHIB).

Падението на борсата FTX, от втората по големина борса до фалит, увеличи търсенето на прозрачност от страна на крипто борсите.

Блокчейн платформата Chainlink представи протокол, наречен Доказателство за резерва, за да даде възможност за надеждно и своевременно наблюдение на резервните активи. Той извършва автоматични одити, за да осигури прозрачност на потребителите.

Crypto.com държи $570 милиона в Шиба Ину

Крис Маршалек, основател и главен изпълнителен директор на Crypto.com, публикува данни на своите резерви, което показва SHIB като втория по големина актив в резерв. Общата стойност на резервите в борсата е над $2 милиарда, от които тя държи почти $570 милион в SHIB.

Най-голямото разпределение на платформата е в Биткойн (BTC), на стойност почти $900 милиона, и съставлява над 30% от портфейла. Докато третата по големина алокация е в Етериум, на стойност близо $500 милиона. Етериум съставлява над 17% от притежаваните резерви. Стабилните монети USDC и USDT също съставляват по малко над 5% от общите средства, служещи като обезпечение.

Какво има да каже основателят на компанията за своите резерви?

Крис Маршалек публикува съобщение в Twitter, в което заявява, че това представлява само част от техните резерви. През следващите няколко седмици борсата ще пусне напълно одитирано доказателство за резервите. Тя също така иска да работи в духа на пълната прозрачност и да остане сигурна платформа.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Dogecoin (DOGE): Китовете местят $410 милиона


Шиба Ину (SHIB) се търгува с близо 90% надолу от историческия си връх от $0.000088, достигнат през септември 2021 г.

Междувременно Cronos (CRO), родният токен на Crypto.com, се понижи с почти 12% в рамките на последните 24 часа. В момента тя се търгува на ниво от $0.0821.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Набира ли DogWifHat инерция и може ли да се насочи към нови върхове?

DogWifHat (WIF) се очертава като важен меме токен, който скочи от $1.60 до над $2.80 за малко повече от седмица, с потенциал да достигне $3.50 и повече.

23.07.2024 22:00 2мин. четене

Очаква се рали за XRP, тъй като инвестициите на китовете се увеличават

Наскоро XRP показа признаци на потенциален пробив след дълъг период на ценова стабилност, като инвеститорите очакват евентуално покачване над $0.60.

23.07.2024 20:30 1мин. четене

Анализатор прогнозира, че Avalanche ще последва скока на Solana – ето каква е целта му

Известен крипто анализатор прогнозира, че Avalanche (AVAX), конкурент на Етериум (ETH), ще отрази неотдавнашното възходящо движение на Solana (SOL).

23.07.2024 20:00 1мин. четене

Всички стари криптовалути ще се появят на Уолстрийт според експерт

По време на участието си в предаването Squawk Box на CNBC крипто експертът Антъни Помплиано сподели прозренията си за потенциалния приток на средства в спот Етериум ETF.

23.07.2024 18:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.