НАЧАЛО Алткойни

Шиба Ину (SHIB): Притежателите нарастват стремглаво през 2022 г.

16.10.2022 10:31 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину (SHIB): Притежателите нарастват стремглаво през 2022 г.

Шиба Ину (SHIB) преживя турбулентна 2022 г., като активът претърпя колебания на фона на по-широката корекция на крипто пазара. 

Въпреки пазарните условия SHIB успя да привлече много инвеститори, тъй като екипът разработчици се зае да придаде на актива повече полезност. 

В този ред на мисли, през 2022 г. Шиба Ину е добавила поне 109,033 нови притежатели. Данни от Wayback Machine разкриват, че на 3 януари SHIB е имал 1,114,483 притежатели, което представлява ръст от около 9% спрямо 1,223,516 притежатели, регистрирани на 13 октомври.

Все пак си струва да се отбележи, че притежателите на SHIB демонстрираха известно колебание през годината, като в повечето случаи това корелираше с движението на цените на активите. 

Възможността на SHIB да добави още притежатели идва на фона на това, което изглеждаше като затихващ интерес към подобни монети след покачването им през 2021 г. 

Спадът в популярността на токена беше подчертан и от данни от Google Trends. Данните сочат, че глобалните търсения на ключовата дума “Shiba Inu” през изминалата година са спаднали до най-ниската точка от повече от година през юли тази година.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Binance ще подкрепи Биткойн майнинг индустрията с $500 милиона


Разрастване на мрежата

С непрекъснатото развитие, екипът на SHIB предприе няколко инициативи, за да направи актива по-жизнеспособен. 

По-специално, децентрализираният финансов (DeFi) актив е регистрирал дейности като повишена скорост на изгаряне, която има за цел да сведе до минимум предлагането на токена и потенциално да тласне цената нагоре. До момента са изгорени над 410 трилиона токена.

В същото време платформата навлезе в сектора на игрите, използвайки пространството на неизменяемите токени (NFT). В това отношение проектът SHIBOSHIS, колекция от NFT Shiba Inu, има за цел да даде възможност на притежателите да участват активно в копаенето на NFT, търговията и придобиването на дигитална земя заедно с VR игрите. Концепцията продължава да се радва на повишено внимание от страна на общността. 

Освен това, с появата на SHIB сред относително евтините активи, инвеститорите изглежда все повече се насочват към криптовалутата. Нови данни сочат, че индийските инвеститори все повече се впускат в SHIB, надявайки се активът да възроди инерцията от 2021 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Coinbase ще листне няколко нови токена – eдин от тях вече е регистриран на Binance

Според информацията Altlayer (ALT), Lido DAO (LDO) и Pendle (PENDLE) ще бъдат регистрирани на фючърсните пазари на Coinbase, докато Core (CORECHAIN) ще бъде на разположение на спот пазарите на платформата.

20.06.2024 19:44 1 мин. четене

Притежателите на Binance Coin (BNB) регулярно ще получават безплатни токени

Binance обяви пускането на “HODLer Airdrop” като специална оферта за притежателите на BNB.

20.06.2024 19:00 1 мин. четене

Нов рекорд на дългосрочните притежатели на Етериум

“HODL Waves” графиката на Етериум показва как разпределението на циркулиращото предлагане на ETH се променя с течение на времето, подчертавайки промените в инвестиционното поведение.

20.06.2024 17:30 1 мин. четене

Binance добави крипто протокола LayerZero (ZRO) към платформата си за търговия

LayerZero, протокол за свързване на различни блокчейн мрежи, получи подкрепа от водещи крипто борси.

20.06.2024 16:39 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.