НАЧАЛО Алткойни

Шиба Ину (SHIB): Притежателите нарастват стремглаво през 2022 г.

октомври 16, 2022 10:31 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину (SHIB): Притежателите нарастват стремглаво през 2022 г.

Шиба Ину (SHIB) преживя турбулентна 2022 г., като активът претърпя колебания на фона на по-широката корекция на крипто пазара. 

Въпреки пазарните условия SHIB успя да привлече много инвеститори, тъй като екипът разработчици се зае да придаде на актива повече полезност. 

В този ред на мисли, през 2022 г. Шиба Ину е добавила поне 109,033 нови притежатели. Данни от Wayback Machine разкриват, че на 3 януари SHIB е имал 1,114,483 притежатели, което представлява ръст от около 9% спрямо 1,223,516 притежатели, регистрирани на 13 октомври.

Все пак си струва да се отбележи, че притежателите на SHIB демонстрираха известно колебание през годината, като в повечето случаи това корелираше с движението на цените на активите. 

Възможността на SHIB да добави още притежатели идва на фона на това, което изглеждаше като затихващ интерес към подобни монети след покачването им през 2021 г. 

Спадът в популярността на токена беше подчертан и от данни от Google Trends. Данните сочат, че глобалните търсения на ключовата дума “Shiba Inu” през изминалата година са спаднали до най-ниската точка от повече от година през юли тази година.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Binance ще подкрепи Биткойн майнинг индустрията с $500 милиона


Разрастване на мрежата

С непрекъснатото развитие, екипът на SHIB предприе няколко инициативи, за да направи актива по-жизнеспособен. 

По-специално, децентрализираният финансов (DeFi) актив е регистрирал дейности като повишена скорост на изгаряне, която има за цел да сведе до минимум предлагането на токена и потенциално да тласне цената нагоре. До момента са изгорени над 410 трилиона токена.

В същото време платформата навлезе в сектора на игрите, използвайки пространството на неизменяемите токени (NFT). В това отношение проектът SHIBOSHIS, колекция от NFT Shiba Inu, има за цел да даде възможност на притежателите да участват активно в копаенето на NFT, търговията и придобиването на дигитална земя заедно с VR игрите. Концепцията продължава да се радва на повишено внимание от страна на общността. 

Освен това, с появата на SHIB сред относително евтините активи, инвеститорите изглежда все повече се насочват към криптовалутата. Нови данни сочат, че индийските инвеститори все повече се впускат в SHIB, надявайки се активът да възроди инерцията от 2021 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Може ли Dogecoin да достигне $1? Wall Street Memes засенчва $DOGE

Dogecoin се радва на огромно доверие от Илон Мъск и много крипто фенове. Това беше и първата меме криптовалута, която успя да покори света, а в известен период от време дори логото на Twitter беше снимка на DOGE.

май 30, 2023 18:00 4 мин. четене

XRP: Рекордна активност в мрежата – какво означава това?

През изминалия уикенд, докато по-голямата част от крипто пазара показа признаци на възстановяване, XRP се открои с ръст на цената до $0.50, тъй като бичите настроения надделяха над мечите тенденции.

май 30, 2023 16:30 2 мин. четене

Защо институциите могат да започнат да прехвърлят $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

С пускането на Биткойн ентусиастите видяха ползата от наличието на децентрализирана система за транзакции на стойност, която не разчита на централизирана институция.

май 30, 2023 15:54 3 мин. четене

Медицинската сестра, която спечели $1.3 милиона от дела на Илон Мъск в Twitter, купува токени от предварителна продажба на Tradecurve (TCRV)

Попитайте медицинската сестра, която спечели над $1.3 милиона от закупуването на акции на Twitter и тя ще ви каже, че инвестирането в обещаващи проекти е идеалният начин за придобиване на дългосрочни печалби. 

май 30, 2023 15:02 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.