НАЧАЛО Алткойни

Shiba Inu не успя да премине ключово ниво на съпротива – какво да очакваме?

30.05.2024 18:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu не успя да премине ключово ниво на съпротива – какво да очакваме?

Shiba Inu (SHIB) претърпя забележителен ценови обрат, като загуби около 10% от стойността си, след като не успя да пробие зоната при $0.00003.

Въпреки този неуспех меме монетата остава над 50-дневната експоненциална пълзяща средна (EMA), поддържайки позиция на предпазлив оптимизъм сред трейдърите.

Ценовото действие на SHIB през последните няколко часа подчерта присъщата на меме криптовалутите и на пазара волатилност. След силното рали, което доближи SHIB до важното ниво на съпротива от $0.00003, цената се възстанови до приблизително $0.000026 към момента на писане на статията, отбелязвайки 9% загуба от своя връх.

SHIB продължава да се търгува над 50-дневна ЕМА, което предполага, че средносрочната тенденция остава непокътната.

Понастоящем на ниво 55 RSI сочи неутрална позиция, което означава, че SHIB не е нито прекупен, нито препродаден. Това ниво би могло да привлече повече купувачи, ако пазарните нагласи се променят в положителна посока.

Отхвърлянето на нивото на съпротива от $0.00003 създава психологическа бариера за трейдърите, създавайки предпазлива среда за търговия. Въпреки това способността на SHIB да се задържи над нивата на подкрепа ще бъде от решаващо значение за определяне на следващото му движение.

Възможни сценарии

  • Бичи сценарий: Ако SHIB се консолидира над 50-дневната ЕМА, той може да изгради солидна база, за да оспори отново нивото на съпротива от $0.00003. Успешната консолидация може да насърчи ново рали, привличайки нови купувачи.
  • Мечи сценарий: Пробив под 50-дневната ЕМА би могъл да предизвика по-дълбока корекция, като следващото значимо ниво на подкрепа е около $0.000022. Този сценарий вероятно ще накара трейдърите да възприемат по-предпазлив подход.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойн сезонът отново се забави, но дали е добър момент за инвестиция?

Първоначалното вълнение около т.нар. „алткойн сезон“ се охлади, като много криптовалути се коригираха с 10-20% през последната седмица, с изключение на няколко като Етериум.

18.06.2024 15:00 2 мин. четене

Над $440 милиона бяха ликвидирани от пазара на криптовалути

През последните 24 часа пазарът на криптовалути претърпя рязък спад, който доведе до принудителни ликвидации на трейдъри, заличавайки близо половин милиард долара от пазара.

18.06.2024 13:06 2 мин. четене

Да купиш Kaspa сега е като да купиш Биткойн преди 9 години

Известен крипто анализатор, наречен Crypto Chrys, сега прави голяма сделка с Kaspa (KAS), която според него е толкова добра, колкото и ранните дни на Биткойн.

18.06.2024 11:30 1 мин. четене

Dogecoin разработчик предупреди за рисковете от инвестиране в крипто

Криптовалутите са много интересен, но костелив орех, особено за начинаещите в тази област. Експоненциалният ръст на меме токени като Dogecoin е причина за масовото привличане на много начинаещи.

18.06.2024 10:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.