НАЧАЛО Алткойни

Shiba Inu кит разпродава токени за близо $75 милиона

17.05.2024 1:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu кит разпродава токени за близо $75 милиона

В скорошно развитие, на фона на скок в ценовия импулс на Shiba Inu, голям крипто инвеститор продаде близо 3 трилиона монети на Robinhood, предизвиквайки дискусии в крипто общността.

Според прозрения данни на Whale Alert, зашеметяващите 3 трилиона SHIB токена, оценени на $74.78 милиона, са били прехвърлени към Robinhood на 16 май. Трансферът произхожда от неразкрит адрес.

Този ход, настъпил успоредно с почти 10% поскъпване на SHIB, накара някои да спекулират, че цената на монетата може да е достигнала своя връх.

Транзакцията на кита привлече вниманието на крипто търговците и инвеститорите, които сега оценяват потенциалното въздействие върху бъдещите движения на цената на SHIB.

След това значително прехвърляне на монети към Robinhood, цената на SHIB показа признаци на странична търговия. Въпреки това Shiba Inu продължава да показва силна възходяща тенденция в пазарните настроения.

Данните от Coinglass разкриват забележителен скок в отворения интерес на мем монетата със 17.29%, придружен от 32.31% увеличение на обема на дериватите. Тези статистики рисуват оптимистична картина за Shiba Inu, укрепвайки доверието на инвеститорите в меме токена.

Повишеният инвеститорски интерес и търговската активност около Shiba Inu предполагат възможността за по-нататъшно увеличение на цените в краткосрочен план. Въпреки това е важно да се отбележи, че индексът на относителна сила (RSI) е около 55, което показва, че в момента активът не е нито свръхпокупен, нито свръхпродаден.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Как крипто кит превърна $2,775 в над $2.2 милиона за една вечер

Един крипто кит е постигнал забележителен подвиг, както съобщиха анализаторите на доставчика на данни за криптовалути Lookonchain.

20.05.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто инвеститор загуби над $700,000 в търговия с меме токени за два дена

Бумът на меме монетите през 2024 г. привлече нетърпеливи спекуланти, търсещи бързи печалби в конкурентна търговска среда.

20.05.2024 6:30 2 мин. четене

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.